Tee-se-it­se: leik­ki­ta­tuoin­ti

Leikkitatuointi on hyvä vaihtoehto, jos olet epävarma oikean tatuoinnin ottamisesta tai haluat hetkellistä koristelua ihollesi. Sen tekemiseen menee vain hetki ja sen poistaminen on helppoa.

-
Kuva: Eveliina Lahtinen

Katso videolta, kuinka leikkitatuointi tehdään:

Tee-se-itse: leikkitatuointi
Video: Eveliina Lahtinen
Tee-se-itse

Vedenkestävä leikkitatuointi

1. Leikkitatuoinnin tekemiseen tarvitset ainoastaan kolme asiaa: rajauskynän, talkkia ja hiuslakkaa. Kestävämmän lopputuloksen saat, kun käytät vedenkestävää rajauskynää tai vaihtoehtoisesti tatuointitussia.

2. Ensimmäisenä piirrä rajauskynällä haluamasi kuva puhdistetulle iholle. Piirroksen tekemiseen on kätevää käyttää jonkinlaista muottia, joka auttaa saamaan tarkemman lopputuloksen.

3. Kun olet saanut piirroksen valmiiksi, anna sen kuivua hetken aikaa. Kun kuva on kuivunut, ripottele sen päälle talkkia ja taputtele se varovasti sormella kiinni ihoon. Älä hiero tai levitä talkkia, jotta kostea piirros ei leviä.

4. Talkin taputtelun jälkeen, voit puhdistaa varovasti ylimääräisen talkin kostealla paperilla kuvan ympäriltä pois. Jos tatuointi kaipaa vahvistusta, voit tässä vaiheessa vahvistaa kuvion ja taputella talkkia vielä kertaalleen. Tämän jälkeen viimeistele teos vielä hiuslakalla. Varo suihkuttamasta liikaa lakkaa, jotta kuvio ei ala leviämään.

5. Voilá! Valmista. Jos olet käyttänyt vedenkestävää rajauskynää tai tussia, saat poistettua tatuoinnin vedenkestävällä meikinpoistoaineella. Öljypohjaiset puhdistusaineet toimivat erityisen hyvin.