Kukkakaaliwings:
Keskikokoinen kukkakaali
1 dl vehnäjauhoa
loraus auringonkukkaöljyä
suolaa
1 tl savupaprikajauhetta
0,5 tl cayennepippuria
pizzamaustetta
1,5 dl vettä
2 rkl voisulaa (halutessasi)

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Irrota kukkakaalin keskiosasta irtoavat nuput. Keskiosan voit hyödyntää keittämällä sen lisukkeeksi myöhemmin.
Sekoita kulhossa vehnäjauho, suola, mausteet, vesi ja öljy.
Pyöräytä kukkakaalinuput taikinassa, nostele pellille ja laita uuniin.
Paista kukkakaaliwingesjä uunin keskitasolla n. 20–25min. Voit halutessasi lisätä wingsien päälle voisulaa 15 minuutin paiston jälkeen.

Wingsien paistuessa, valmista mustikkahummus:
1 prk kikherneitä valutettuna
Puolikkaan sitruunan mehu
1 valkosipulin kynsi
suolaa
2 rkl tahinia
1dl mustikoita (pakaste tai tuore)

Soseuta hummuksen raaka-aineet blenderissä tai sauvasekoittimella. Maista. Mustikkahummuksen kuuluu olla hieman makeaa.

Ripottele jäähtyneiden kukkakaaliwingsien päälle halutessasi sinihomejuustoa ja kevätsipulia. Dippaa wingsejä mustikkahummukseen.
Herkuttele ystävän kanssa!
