Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Team Roponen kulkee ai­ka­tau­lus­sa - LL-lin­jal­la mennään kohti Pe­kin­giä, Ruka ja Lil­le­ham­mer jäävät väliin

Krista Pärmäkoskella ja Ristomatti Hakolalla voittoisat viimeistelyt maailmancupin avaukseen.

Levi ja Livigno. Siinä ovat Visa Ski Team Kemin Riitta-Liisa Roposen tärkeimmät väliasemat matkalla kohti Pekingin olympialaisia.

Yksi pysäkki asemien välillä oli sunnuntaina Taivalkoskella, missä Roponen hiihti Suomen cupin kilpailussa. Roponen sijoittui perinteisen tyylin 9 kilometrin matkalla neljänneksi.

Roponen oli erittäin tyytyväinen tulokseensa.

– Tuli tosi hyvä pertsan hiihto, ei voi muuta sanoa. Tietoisesti on treenaattu paljon ja kovaa. Tämän viikon otin hieman löysemmin ja meno maistui todella hyvältä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.