tapahtumat: Pe­rin­tei­siä juh­lal­li­suuk­sia, tal­vi­uin­tia ja yh­teis­lau­lua – näin it­se­näi­syys­päi­vää vie­te­tään Ro­va­nie­mel­lä

Puolustusvoimat: Ken­raa­li­kun­nas­sa vain yksi ylennys – katso tästä kaikki ylen­nyk­sen saaneet Lapissa

Juhlapyhä: Lapin Kansa il­mes­tyy it­se­näi­syys­päi­vä­nä vain nä­köis­leh­te­nä ver­kos­sa – seu­raa­va pai­net­tu lehti il­mes­tyy per­jan­tai­na 8.12.

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Team Lak­ka­pääl­lä paljon pelissä run­ko­sar­jan pää­tök­ses­sä - rosteri pieneni jälleen yhdellä kun Bryton Codd palasi ko­ti­maa­han­sa

Rovaniemeläisen Team Lakkapään runkosarja miesten mestaruusliigassa huipentuu kuluvalla viikolla kahteen vierasotteluun. Niissä panoksena on suora liigapaikka tai päätyminen pelaamaan karsinnan liigapaikasta.

Isoin ottelu ennakkoon on ensi lauantain TuTo Volleyn kohtaaminen Turussa. Lakkapää tarvitsee tuosta kohtaamisesta 3-0 tai 3-1 voiton suoraa liigapaikkaa ajatellen.

Muuttujana  on vielä oululainen Etta, jolla on kolme ottelua pelaamatta. Lakkapäätä ja TuTo Volleyta ajatellen Ettan ei kestä saadaa enää pistettäkään. Muussa tapauksessa se ottaa 9. sijan eli suoran liigapaikan ensi kaudelle.

Maanantai-iltana Etta kohtaa vieraissa Hurrikaani-Loimaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.