Onnettomuudet: Mal­mi­ju­na suistui jälleen rai­teil­taan

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Team Lak­ka­pää kyyk­kä­si kar­sin­toi­hin – run­ko­sar­jan pää­tös­kier­rok­sil­la ei ollut ur­hei­lul­li­suu­den kanssa mitään te­ke­mis­tä

Team Lakkapää päätyi lentopallon miesten Mestaruusliigan runkosarjassa kymmenenneksi eli joutuu karsintojen ensimmäiseen osaan sarjajumboksi jätettyä turkulaista TUTO Volleyta vastaan. Tämä varmistui, kun Savo Volley kaatoi sunnuntaina Lakkapään lukemin 3-0 (25-18, 27-25, 25-23) Pielavedellä pelatussa runkosarjan viimeisessä ottelussa.

– Ensimmäinen erä oltiin unessa, mutta toiseen ja kolmanteen skarpattiin ihan mukavasti. Pienet asiat ratkaisivat voiton kotijoukkueelle. Saatiin se, mitä ansaittiin. Niin se urheilussa menee, Lakkapään passari Lasse Jäntti tiivisti runkosarjan.

Edes voitto Savosta ei olisi pelastanut Lakkapäätä karsinnoilta, sillä Etta nuiji omassa päätöspelissään Tiikerit puhtaasti 3-0.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi