Mainos

Ta­voit­tee­na olla alan paras työ­paik­ka – Kasvava SSEP etsii ri­vei­hin­sä uutta säh­kö­asian­tun­ti­jaa

Työntekijälähtöisyys ja henkilöstön hyvinvointi ovat nykypäivänä monen kasvavan yrityksen tärkeimpiä kulmakiviä. SSEP on tästä loistava esimerkki.

Mikko Siiskonen muutti Savitaipaleelta Rovaniemelle tyttöystävän mukana muutama vuosi sitten. Viime kesänä vastavalmistunut sähköinsinööri kuuli yhden miehen firmasta.

– Päätin soittaa ja kysyä löytyisikö nöyrälle ja oppimishaluiselle insinöörinalulle töitä. Töitähän löytyi, eikä töitä tehdä enää yhden eikä kahdenkaan miehen voimin.

Tuo silloinen yhden miehen yritys on nyt voimakkaasti kasvava sähköalan asiantuntijapalveluita tarjoava SSEP Finland Oy. Mikon lisäksi yrityksessä työskentelee neljä muuta alan ammattilaista. Lisäksi yritys etsii parhaillaan uutta sähköasiantuntijaa riveihinsä.

Millainen paikka SSEP sitten on työskennellä?

– Hyvä työpaikka on lievä ilmaisu, kiteyttää Mikko työpaikastaan. Monipuoliset työtehtävät, liukuva työaika, sopivassa määrin reissuja ja loistava työporukka pitävät mielenkiintoa yllä, eikä muita kuvioita ole tullut edes mietittyä.

Mikon työnkuva onkin varsin monipuolinen. Työhön kuuluu laidasta laitaan sähköalan asiantuntija-, suunnittelu- ja rakennuttamistehtäviä.

Mikko Siiskonen päätti soittaa ja kysyä löytyisikö nöyrälle ja oppimishaluiselle insinöörinalulle töitä.
Mikko Siiskonen päätti soittaa ja kysyä löytyisikö nöyrälle ja oppimishaluiselle insinöörinalulle töitä.

– Sitä mukaa, kun kokemusta karttuu ja ammattitaito kasvaa, annetaan myös vastuuta ja pääsee kouluttautumaan lisää. On hienoa, että siihen annetaan mahdollisuus. Mikko toteaa.

Työntekijälähtöisyys ja henkilöstön hyvinvointi ovat nykypäivänä monen kasvavan yrityksen tärkeimpiä kulmakiviä. SSEP on tästä loistava esimerkki. Yritys tarjoaa työntekijöilleen mm. kattavat terveyspalvelut, sairaanlapsen hoitoedun, bonusjärjestelmän hyvin tehdystä työstä sekä kannustimet oman terveyden huolehtimiseksi esimerkkinä liikunta- ja kulttuurisetelit korvaavan Epassi-edun.

– On tärkeää, että voimme tuoda myös epäkohtia vapaasti esille. Niitä ei vähätellä eikä lakaista maton alle, vaan niihin tartutaan ja asiat hoidetaan kuntoon, Mikko pohtii työilmapiiriään. Asiat ovat meidän työntekijöiden näkökulmasta erittäin hyvin.

SSEP:n yrittäjä Juha Alhainen saa Mikolta kiitosta

– Rohkea on varmaan oikea sana kuvaamaan Juhaa. Se, että näinkin vanhalla alalla kuin sähköala, pystyy tuomaan uusia näkemyksiä ja toimintatapoja esille parantamaan työmaan etenemistä ja turvallisuutta, kertoo todella laajasta ammattitaidosta. Hänen kanssaan on myös helppo työskennellä ja tulla toimeen.

Parhaaksi asiaksi SSEP:llä Mikko nostaa yhteishengen. Ei olla pelkästään työkavereita vaan kaikki tuntee toisensa myös persoonana ja viihtyy porukassa myös vapaa-ajalla. Tulevalta työkaverilta Mikko toivoo vahvaa ammattiosaamista, napakkaa otetta työhön ja kykyä toimia esimerkkinä meille nuorille insinööreille.

 

Olet ehkä jo urasi huipulla, mutta et vielä parhaassa työpaikassa.

Hae SSEP Finland Oy:n sähköasiantuntijaksi.