Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Tarmo Ryy­nä­nen otti omansa Levin SM-ala­mäes­sä – vaativa rata erotti jyvät aka­nois­ta

Alamäkipyöräilyn suomalainen ykkösmies Tarmo Ryynänen voitti odotetusti lajin Suomen mestaruuden Kittilän Levillä. Kotimaan kisojen pisin rata erotti jyvät akanoista ja Ryynänen oli kisalaskussa reilut 2,5 sekuntia nopeampi kuin kakkosajan kellottanut Oulun Jussi Honka. Pronssimies Tuukka Westerholm jäi voittajalle yli 7 sekuntia.

Ryynänen on kisannut myös kansainvälisillä kentillä ja se näkyi. Kun Suomessa ajetaan normaalisti noin 500 metrin alamäkiradoilla, Levillä matka jatkui kerralla kilometrin. Noin puolentoista kilometrin rata myötäili alppihiihdon maailmancupin Levi Black -kisarinnettä.

Alamäkikisa kokosi vajaat 70 pyöräilijää.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.