Pääkirjoitus: Vihreän siir­ty­män jät­ti-in­ves­toin­tien hank­ki­mi­nen Me­ri-Lap­piin edel­lyt­tää alueen kuntien yh­teis­työ­tä – sen aloit­ta­mis­ta ei voi enää lykätä tuon­nem­mak­si

Kolumni: Rkp:n on va­lit­ta­va arvojen ja edun­val­von­nan välillä ja jäl­kim­mäi­nen on vah­voil­la

Merikotka: Me­ri­kot­ka sil­pou­tui tuu­li­voi­ma­laan Kemin Ajok­ses­sa – tut­ki­ja: tällä het­kel­lä tie­dos­sa­ni on yh­teen­sä 48 ta­paus­ta

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tap­pa­ra, Ilves, Lukko ja Pe­li­cans saivat vas­tus­ta­jan­sa uu­dis­tet­tuun CHL:ään

Tampere
Tappara voitti CHL:n mestaruuden helmikuussa Luulajassa.
Tappara voitti CHL:n mestaruuden helmikuussa Luulajassa.
Kuva: Par Bäckstram

Jääkiekon miesten Mestarien liigan eli CHL:n tulevan kauden arvonnasta muodostui keskiviikkona melkoisen sekava soppa, sillä kilpailussa ei järjestetä ensi syksynä lohkovaihetta perinteiseen malliin. Kilpailun 24 joukkuetta pelaavat sen sijaan sarjamallisen lohkovaiheen, jossa kukin joukkue pelaa kuusi ottelua. Joukkueista 16 parasta jatkaa pudotuspeleihin.

Hallitseva CHL-mestari ja Suomen mestari Tappara kohtaa kotikentällään Skellefteån, Adler Mannheimin ja Belfast Giantsin ja vierasotteluissa Biel-Biennen, Rapperswilin ja Aalborg Piratesin. Toisen tamperelaisjoukkueen Ilveksen vastustajiksi arvottiin kotiotteluihin Trinec, Färjestad ja Vitkovice sekä vierasotteluihin Bolzano, Pardubice ja Rouen.

Lukko kohtaa kotijäällään Adler Mannheimin, Geneve-Servetten ja Belfast Giantsin ja haastaa vieraissa Aalborgin, Rapperswilin ja Münchenin. SM-hopeajoukkue Pelicansin vastustajat ovat kotona Växjö, Trinec ja Vitkovice sekä vieraissa Salzburg, Bolzano ja Rouen.