Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Nuorten median käyttö: Tik­to­kin suosio uu­tis­läh­tee­nä kasvaa no­peas­ti, mutta nuoret myös suh­tau­tu­vat kriit­ti­ses­ti sen luo­tet­ta­vuu­teen

Lahjoitus: Lapin moot­to­ri­kelk­kai­li­jat saivat vielä yhden jun­nu­kel­kan va­ras­te­tun tilalle

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Tanja Pou­tiai­nen-Rin­ne lii­tet­tiin alp­pi­la­jien kun­nia­gal­le­riaan - Co­me­back Cen­te­rin toi­mi­tus­joh­ta­ja pa­laut­taa louk­kaan­tu­nei­ta ta­kai­sin ur­hei­lu-ural­le

Suomen kaikkien aikojen parhaan naisalpphiihtäjän Tanja Poutiainen-Rinteen aktiiviura päättyi 5,5 vuotta sitten. Nyt 39-vuotias rovaniemeläinen on tekemässä paluuta urheilun pariin.

Suomalaisten alppihiihtäjien kunniagalleriaan perjantai-iltana liitetty Poutiainen-Rinne on vastikään valittu Ski Sport Finlandin hallitukseen asiantuntijajäseneksi, mutta päivätyönä hän vetää urheilijoiden tehokuntoutukseen keskittynyttä Comeback Centeriä Rovaniemellä. Poutiainen-Rinne on tänä vuonna perustetun yhtiön toimitusjohtaja.

Idea klinikasta tuli Poutiaiselta. Hän joutui oman uransa aikana tutustumaan tehokuntoutukseen useammankin kerran lähinnä polvivammojen takia. Kun vastaavaa tarjontaa ei Suomesta löytynyt, hankkeessa otettiin härkää sarvista.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.