Poliisitehtävät: Nelikko yritti anastaa jou­lu­kuu­sen Ro­va­nie­men kes­kus­tas­ta, si­vul­li­sen huuto esti yri­tyk­sen

Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 3. päivän luukku tästä

Tilaajille

Tänään on vii­mei­nen päivä il­moit­taa ti­li­nu­me­ro – Ve­ro­hal­lin­nol­ta uupuu 40 000 ve­ron­pa­lau­tus­ta saavan ti­li­nu­me­rot

Lähes kaksi miljoonaa ihmistä saa veronpalautusta elokuussa. Veronpalautuksen maksupäivä on tänä vuonna 4.8. ja palautuksia maksetaan yhteensä noin 900 miljoonaa euroa. 

Veronpalautuksen maksupäivä riippuu siitä, milloin oma verotus päättyy. Veronpalautus suoritetaan verotuksen päättymistä seuraavan toisen kuukauden alussa. 

– Oman verotuksen päättymispäivän ja veronpalautuksen maksupäivän voi tarkistaa verotuspäätöksestä ja OmaVerosta, kertoo Verohallinnon ylitarkastaja Tarja Tapio tiedotteessa.

 Verohallinnolta uupuu 40 000 tilinumeroa

Palautusta ei voida maksaa, jos tiedossa ei ole veronpalautusta saavan tilinumeroa. Tilinumero tulee ilmoittaa Verohallinnolle itse. 

Tänään on Verohallinnon mukaan viimeinen päivä ilmoittaa tilinumeronsa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.