Liikenne: Sil­ta­tar­kas­tuk­set ai­heut­ta­vat poik­keus­jär­jes­te­ly­jä Ro­va­nie­mel­lä tänään ja kes­ki­viik­ko­na

Kolumni: So­vin­non te­ke­mi­nen on pro­ses­si

Podcast: Kar­va­lak­ki­do­ku­ment­ti osa 6: Kuk­ko­lan­kos­ki näyt­tää, mitä elävä jo­ki­kult­tuu­ri voi ih­mi­sel­le merkitä – Heik­ki­län tai­tei­li­ja­vel­jek­set ker­to­vat elä­mäs­tä Väy­län­var­rel­la

Tilaajille

Talous ajaa lii­ga­seu­ro­ja run­ko­sar­jan ku­tis­ta­mi­seen - "Tämän hetken ylei­sö­tu­loil­la ei pystytä kat­ta­maan edes tuo­ma­ri­ku­lu­ja"

Koronaviruspandemia on torpedoimassa loppuvuoden liigalentopalloilun myös Rovaniemellä. Woman Volley Rovaniemi pelasi tällä tietoa toiseksi viimeisen ottelunsa tiistai-iltana, kun Hämeenlinnan Lentopallokerho kävi kuittaamassa naisten mestaruusliigan pisteet tuloksella 0-3 (20-25, 20-25, 19-25).

Miesten mestaruusliigassa pelaavan Lakkapään loppuvuoden pelit paketoitiin myös tiistaina, vaikkei joukkueella ottelua ollutkaan. Ensi viikonvaihteen kaksi vierasottelua (Raision Loimu ja Hurrikaani-Loimaan) siirtyvät ensi vuoden puolelle ja loput joulukuun pelit siirtyvät liigan maanantaina julkistamalla pitkällä joulutauolla myös hamaan tulevaisuuteen.