Live: Katso tästä Arctic Volleyn ja Vam­pu­lan ottelu kello 17

kolumni: Kuka sinä olet sil­loin, kun kukaan ei ole kat­so­mas­sa?

pääkirjoitus: Esi­mer­kil­lä on voimaa

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Täl­lai­nen on suo­ra­su­kai­nen ku­va­pank­ki, joka auttaa pu­he­vam­mai­sia vies­ti­mään sek­si­asiois­taan – te­ki­jä­kak­sik­ko tuo esiin mo­ni­muo­toi­suu­den: "kin­ky-puol­ta ha­lu­taan laa­jen­taa"

Muuttuisiko keskustelu seksistä helpommaksi, jos apuna voisi käyttää kuvia? Seksuaaliterapeutit Fanni Kevätniemi ja Henna Kekkonen kokosivat kuvapankin, jonka tarkoituksena on auttaa puhevaikeuksista kärsiviä ihmisiä käsittelemään seksuaalisuutta. Jos seksistä on ennen puhuttu vertauskuvien avulla, nämä kuvat johdattavat suoraan asiaan.Seksuaaliterapeutit Henna Kekkonen ja Fanni Kevätniemi huomasivat aiempien kommunikaatiokuvastojen olevan liian suppeita ja ylimalkaisia. Uusi kuvapankki mahdollistaa yksityiskohtaisen viestinnän muun muassa homosuhteista ja muunsukupuolisuudesta.
Seksuaaliterapeutit Henna Kekkonen ja Fanni Kevätniemi huomasivat aiempien kommunikaatiokuvastojen olevan liian suppeita ja ylimalkaisia. Uusi kuvapankki mahdollistaa yksityiskohtaisen viestinnän muun muassa homosuhteista ja muunsukupuolisuudesta.
Kuva: Joel Maisalmi

Tabletin näytölle avautuvissa piirretyissä kuvissa apuvälineet ja seksiasennot on kuvattu kaunistelematta ja suorasanaisesti.

Kuvapankki on tarkoitettu tukemaan vammaisten ihmisten viestintää seksistä, mutta vaikean aiheen parissa kuvallista apua tarvitsisivat muutkin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.