Lapsiperheet: Tervola maksaa Lapin muh­kein­ta vau­va­ra­haa, neljä lap­pi­lais­kun­taa ko­sis­ke­lee lap­si­per­hei­tä mak­sut­to­mal­la päi­vä­hoi­dol­la

Kolumni: Timo Soini ki­roai­si myös vihreän siir­ty­män

Asuntolainat: Nyt voit katsoa ajan­ta­sai­set eu­ri­bor-ko­rot Lapin Kansan netistä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Täl­lai­nen on suo­ra­su­kai­nen ku­va­pank­ki, joka auttaa pu­he­vam­mai­sia vies­ti­mään sek­si­asiois­taan – te­ki­jä­kak­sik­ko tuo esiin mo­ni­muo­toi­suu­den: "kin­ky-puol­ta ha­lu­taan laa­jen­taa"

Muuttuisiko keskustelu seksistä helpommaksi, jos apuna voisi käyttää kuvia? Seksuaaliterapeutit Fanni Kevätniemi ja Henna Kekkonen kokosivat kuvapankin, jonka tarkoituksena on auttaa puhevaikeuksista kärsiviä ihmisiä käsittelemään seksuaalisuutta. Jos seksistä on ennen puhuttu vertauskuvien avulla, nämä kuvat johdattavat suoraan asiaan.Seksuaaliterapeutit Henna Kekkonen ja Fanni Kevätniemi huomasivat aiempien kommunikaatiokuvastojen olevan liian suppeita ja ylimalkaisia. Uusi kuvapankki mahdollistaa yksityiskohtaisen viestinnän muun muassa homosuhteista ja muunsukupuolisuudesta.
Seksuaaliterapeutit Henna Kekkonen ja Fanni Kevätniemi huomasivat aiempien kommunikaatiokuvastojen olevan liian suppeita ja ylimalkaisia. Uusi kuvapankki mahdollistaa yksityiskohtaisen viestinnän muun muassa homosuhteista ja muunsukupuolisuudesta.
Kuva: Joel Maisalmi

Tabletin näytölle avautuvissa piirretyissä kuvissa apuvälineet ja seksiasennot on kuvattu kaunistelematta ja suorasanaisesti.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.