Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Tai­val­kos­ken tup­la­voit­ta­ja Krista Pär­mä­kos­ki pääsee hyvillä mielin Rukalle

Kerttu Niskanen jäi 7,4 sekuntia Suomen cupin vajaalla kympillä.

Suomen naishiihdon ykkösnimi Krista Pärmäkoski ylsi tuplavoittajaksi Suomen cupin kilpailuissa Taivalkoskella, kun hän lykki lauantain perinteisen sprintin jatkoksi nopeimmin myös sunnuntain vajaan kymmenen kilometrin perinteisen kilpailussa.

Hän kukisti pitkäaikaisen maajoukkuekirittäjänsä Kerttu Niskasen 7,4 sekunnilla.

– Hyvän kisan "Kepa" sai aikaan, ja piti tsempata itseä koko ajan. Kovaa piti hiihtää koko ajan, Pärmäkoski kertoi Ylen televisiolähetyksessä.

Pärmäkoski myönsi, että sprintti painoi vielä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.