Korot: Ra­hoi­tus­vas­ti­ke seit­se­män­ker­tais­tuu – lainan ly­hen­tä­mi­nen ja korkea korko nos­ta­vat asu­mis­ku­lu­ja hui­mas­ti ke­vääl­lä

Kolumni: Mikä on metsä?

Hiihto: Tor­nio­lai­nen 19-vuo­tias Niko Anttola va­lit­tiin Suomen MM-jouk­kuee­seen Pla­ni­caan – mukana kaik­kiaan 17 hiih­tä­jää

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Tai­pu­mat­to­mien Zadoria in­nois­saan ku­lu­nees­ta ki­sa­kau­des­ta – ensi kevään ta­voit­tee­na SM-mi­ta­li

Korona pakotti TeamGym-voimistelijat parin vuoden tauolle. Syksyn kisakausi on alkanut rovaniemeläisen voimisteluseuran joukkueella lupaavasti, ja tähtäimessä on SM-mitali.

Rovaniemeläisen voimisteluseura Taipumattomien TeamGym-voimistelijat ovat päässeet avaamaan tänä syksynä kisakautensa lähes parin vuoden koronatauon jälkeen. Zadorialla alku vaikuttaa todella lupaavalta, ja joukkue tavoitteleekin Nuorten tyttöjen sarjassa SM-mitalia.

Viimeisin kisasuoritus Zadorialla nähtiin Tampereella 6. marraskuuta, kun joukkue osallistui ensimmäistä kertaa SM-tason kilpailuihin.

– Vaikka aivan täysin ehjiä suorituksia ei SM-kisoissa valitettavasti nähty, niin joukkue saa olla erittäin tyytyväinen saavutuksiinsa, joukkueen yksi valmentajista, Laura Inkeröinen kertoo.

Viikkoa aikaisemmin Espoossa käydyssä cup-kilpailuissa Zadoria saavutti ennätyspisteet 17,580 vapaaohjelmallaan ja voitti pronssia.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.