Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Nuorten median käyttö: Tik­to­kin suosio uu­tis­läh­tee­nä kasvaa no­peas­ti, mutta nuoret myös suh­tau­tu­vat kriit­ti­ses­ti sen luo­tet­ta­vuu­teen

Lahjoitus: Lapin moot­to­ri­kelk­kai­li­jat saivat vielä yhden jun­nu­kel­kan va­ras­te­tun tilalle

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Tai­pu­mat­to­mien Pihla Kor­te­sal­mi Team­Gy­min EM-ki­soi­hin

Rovaniemeläisen Taipumattomien Pihla Kortesalmi on valittu Suomen tyttöjen maajoukkueeseen, joka kilpailee alkavalla viikko TeamGymin Euroopan mestaruuskisoissa Luxemburgissa.

Suomen tyttöjen maajoukkue lähtee EM-kisoihin  finaalipaikka tavoitteenaan. Tyttöjen karsintoihin on osallistumassa 13 joukkuetta, joista kahdeksan parasta pääsee loppukilpailuun. Suomen joukkueessa on 12 voimistelijaa. Tyttöjen karsinta on keskiviikkona ja finaali perjantaina.

EM-kilpailuissa palataan tänä syksynä tavanomaiseen aikatauluun koronaviruspandemian aiheuttamien poikkeusjärjestelyiden jälkeen. Yleensä EM-mitaleista on kilpailtu parillisina vuosina. Pandemiatilanteen vuoksi edelliset EM-kilpailut käytiin vain yhdeksän kuukautta sitten. Suomen naiset voimistelivat EM-pronssille viime joulukuussa Portugalissa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.