Vastaa kyselyyn: Miten vie­tät­te tal­vi­lo­maa, vai­kut­taa­ko ra­ha­ti­lan­ne suun­ni­tel­miin?

häiriöt: Kaleva Median lehtien App­le-so­vel­lus­ten häiriö saattaa haitata käyttöä

Sveitsi löi EM-ki­soi­hin val­mis­tau­tu­van naisten len­to­pal­lo­maa­jouk­kueen – Saana Lind­gren te­hok­kain

Rovaniemellä pitkään pelannut hakkuri Saana Lindgren on matkalla elokuun puolivälissä alkaviin EM-kisoihin. Tulevalla kaudella hän pelaa Ranskan liigassa.
Rovaniemellä pitkään pelannut hakkuri Saana Lindgren on matkalla elokuun puolivälissä alkaviin EM-kisoihin. Tulevalla kaudella hän pelaa Ranskan liigassa.
Kuva: Arkisto

Sveitsi kaatoi Suomen naisten lentopallomaaottelussa myös lauantaina. Kotijoukkue vei Schönenwerdissä pelatussa ottelussa erät pistein 25–14, 25–20, 25–23.

Kolmannen erän voittokamppailuun takaa nousseen Suomen paras pistenainen oli lukemin 15/+7 ensimmäisen naisten maaottelunsa pelannut hakkuri Saana Lindgren. Rovaniemellä pitkään pelannut Lindgren jatkaa uraansa ensi kaudella Ranskan liigan Treville-Florangen riveissä.

26-vuotias Daniela Öhman pelasi sadannen naisten maaottelunsa.

Sveitsi voitti Suomen jo perjantaina, silloin erin 3–1. Sveitsi on voittanut Suomen 38 maaottelukohtaamisessa 21 kertaa.

– Pelin aikana paransimme peliämme. Penkiltä tuli tänään hyvin lisävoimaa, etenkin Saana Lindgren toi paljon positiivista energiaa ja uskallusta peliin. Myös Netta Rekola ja Emilia Kääntä toivat uutta peliin. Me pystymme pelaamaan, tarvitsemme vain lisää aikaa ja kokemusta, päävalmentaja Nikolas Buser arvioi.

Suomi valmistautui Sveitsi-peleillä EM-kilpailuihin, jotka alkavat 15. elokuuta. Suomi kohtaa D-alkulohkon avausottelussaan 17. elokuuta Tallinnassa Slovakian. Sveitsi ei selviytynyt karsinnoista EM-kisoihin.