Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Suvi Mink­ki­nen paras suo­ma­lai­nen Ruh­pol­din­gin pi­ka­ki­sas­sa

Ampumahiihdon maailmancup jatkui muutaman päivän tauon jälkeen jälleen Saksassa. Paikkakunta vaihtui Oberhofista Ruhpoldingiin ja keskiviikon ohjelmassa oli naisten 7,5 kilometrin pikakilpailu. Päivän suomalaisnimi oli 31:nneksi sijoittunut Suvi Minkkinen, joka nappasi myös samalla uransa ensimmäiset maailmancupin pisteensä. Puhtaasti ampunut Minkkinen jäi kilpailun voittaneesta Norjan Tiril Eckhoffista minuutin ja 42 sekuntia.

– Olen todella iloinen, vihdoinkin napsahti se ammunta ihan huippusuorituksesi. Kun on ollut niin vaikea alkukausi, niin tuntuu tosi hyvältä, että vihdoinkin pystyy ulosmittaamaan penkan puolella sen, mitä reeneissä pystyy tekemään.

– Pisteet on ollut pitkään tavoitteena, sain vihdoin niitäkin, Minkkinen iloitsi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.