Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Suomu kurvasi alp­pi­ka­len­te­riin uutena Eu­roop­pa cupin isän­tä­nä

Levi avaa lumikauden perjantaina ja naiset laskevat maailmancupin pisteistä 19. kerran 19.-20. marraskuuta.

Syksy ennätti jo niin pitkälle, että alppihiihdon kilpailukausi on enää vajaan kahden viikon päässä. Maailmancupin startti on tutusti Itävallan Söldenissä, missä suurpujotellaan 22.-23. lokakuuta.

Ensimmäisen rinteensä perjantaina avaava Kittilän Levi liittyy maailmancupiin kahdella naisten maailmancupin pujottelulla kuukautta myöhemmin 19.-20. marraskuuta. Naiset kisaavat Levillä jo 19. kerran.

Suomen hiihtokeskuksista ensimmäiset kilpailut käydään kuitenkin Kemijärven Suomutunturilla Levin maailmancupia edeltävällä viikolla 14.-15. marraskuuta. Ohjelmassa on FIS-pujottelut. Suomu on alkavan talven vilkkain kilpailukeskus Suomessa, sillä kalenterista löytyy peräti viisi merkintää vähintään FIS-tason tapahtumista.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.