Onnettomuudet: Rat­ti­juop­po ajoi stop-mer­kin takaa auton eteen Tor­nios­sa

Lapin Kansan kalakilpailu: Suuria ahvenia ja hurjia har­juk­sia

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Suomen yh­dis­te­tyl­le jät­ti­pot­ti ke­sä-GP:s­sä: Herola ja Hir­vo­nen miesten kär­ki­pa­ri – 15-vuo­tias Minja Kor­ho­nen naisten pis­te­ki­san kolmas

Suomi saalisti jättipotin sunnuntaina Itävallan Tschaggunsiin päättyneessä kesä-GP -sarjassa. Miesten päätöskisan voitti Eero Hirvonen ja nousi samalla yhteispisteiden kakkoseksi. Kokonaiskisan voittokin tuli Suomeen, sillä Ilkka Herola uusi ykkössijan viime vuodelta.

Hirvonen aloitti kisapäivän mäkiosuuden pisimmällä hypyllä ja pääsi rullahiihto-osuudelle lopulta kolmantena, vain 9 sekuntia kärjestä. Hirvonen otti nopeasti kilpailussa kärkipaikan ja varmisti kilpailun voiton kovalla loppuvedolla.

– Huikea päivä, mieletön fiilis. Tänään oli hyvä hyppy ja pääsin paremman pään keleihin. Oli oikeasti onnistumisen elämys mäessä. Sovittiin hiihto-osuudella kärkiporukan kanssa, että pidetään sen verran vauhtia, ettei takana oleva porukka pääse kiinni.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi