Pääkirjoitus: Hal­li­tuk­sen ja pal­kan­saa­ja­jär­jes­tö­jen yh­teen­ot­to näyttää väis­tä­mät­tö­mäl­tä, mutta on yhä väl­tet­tä­vis­sä – sel­kä­voi­tos­ta on turha kum­man­kaan haa­veil­la

Kolumni: Hyvä elämä ei ole paikka vaan suunta

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Suomen MM-ral­li jäi löysään hir­teen: "Ovatko meillä elo­kuus­sa edes rajat auki?"

Kilpailunjohtaja Tarkiainen pitää yllä toivoa rallin järjestämisestä ajallaan, vaikka riskit kasvavat.

Elokuun 6.–9. päivinä ajettava Suomen MM-ralli on päivämäärien osalta oikean kuukauden puolella, sillä hallitus linjasi keskiviikkona, että yli 500 ihmisen yleisötapahtumat ovat Suomessa kiellettyjä heinäkuun loppuun. Keski-Suomessa ei kuitenkaan voi vielä huokaista helpotuksesta, sillä rallin tiellä on vielä monta hyppyriä ja tiukkaa mutkaa.

– Tämä linjaus jätti meidät ja kaikki muut elokuun tapahtumat ikävästi löysään hirteen, sanoi Suomen MM-rallin kilpailunjohtaja Kai Tarkiainen torstaina STT:lle.

Elokuussa on MM-rallin lisäksi määrä muun muassa avata uusittu Olympiastadion ja pitää kesän kotimaisen yleisurheilun päätapahtuma Kalevan kisat Turussa.

– Jos kesäkuun alussa tulee seuraavia tiedonantoja hallitukselta, sinne asti on jaksettava mennä ja uskoa asiaan, sanoi Tarkiainen, joka on MM-rallin kilpailunjohtajana 13.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.