Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Suomen cupin voittoa jah­taa­val­le Lauri Le­pis­töl­le on tar­jol­la mukavat matkat Ou­nas­vaa­ral­la

Ounasvaaralla ratkeaa viikonvaihteessa SM-mitalien ohella Suomen cupin kokonaisvoittajat. Hieman hämmentävää on, että sekä naisten että miesten kokonaisvoittajat ovat löytymässä Rovaniemeltä.

Kärkipaikkoja pitävät ja 5000 euron ykkösrahoissa ovat kiinni Rovaniemellä asuvat Vantaan Hiihtoseuran Jasmi Joensuu ja Jämin Jänteen Lauri Lepistö. Joensuulla on 87 pisteen etumatka Katri Lylynperään, mutta Lepistön varjona on Joni Mäki vain neljän pisteen tuntumassa.

– Aion olla varteenotettava kandidaatti cupin voittajaksi. Tarjolla on mukavat matkat (10 km v, 50 km p), vakuutti 25-vuotias Lepistö.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.