Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Suo­ma­lai­sen maail­man­ym­pä­ri­pur­jeh­ti­jan kil­pa­to­ve­rin hurjat hetket: Vene halkesi kahtia, joutui me­ri­hä­tään, kil­pa­kump­pa­ni pelasti yön pi­mey­des­sä

Suomalainen purjehtija Ari Huusela on parhaillaan mukana Véndee Globe- purjehduskilpailussa, jossa tunnetusti sattuu ja tapahtuu. Hyvä esimerkki siitä on kisassa kolmantena olleen ranskalaisen Kevin Escoffierin kova kohtalo maanantaina.

Hän rysäytti Imoca 60 PRB-veneensä 27 solmun vauhdissa noin viisimetriseen aaltoon sillä seurauksella, että hänen veneensä halkesi kahtia. 40-vuotias Escoffier jätti veneensä ja pelastautui ilmatäytteiselle pelastuslautalleen.

– Minulla ei ollut aikaa tehdä mitään. Ehdin vain lähettää tiimilleni viestin, että uppoan, enkä nyt vain vitsaile. Mayday, Kevin Escoffier kertoi dramaattisista hetkistä kilpailun nettisivuilla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.