Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Stal­lo­ne ohitti Lissun Eerikin Suur-Hol­lo­la-ajon kar­sin­nas­sa

Rovaniemeläisen Stall Nooran 6-vuotias kotikasvatti Stallone on noussut Ossi Nurmosen hoivissa hirmuvireeseen. Edelliskisassa se juotti tappion karvasta maljaa tolppakone Parvelan Retulle ja Lahdessa se ohitti kyselemättä oriiden tämän hetken ykkösnimen Lissun Eerikin.

Iikka Nurmonen ajoi Stallonen keulaan, mutta antoi paikan puolimatkassa Lissun Eerikille. Valjakko seurasi kuin hai laivaa ja kiri loppusuoralla kyselemättä niukasti, mutta varmasti ohi. Voittoaika oli ruunan uusi ennätys 22,7/2160 m.

– Lissun Eerikki tuli vauhdilla ja annoin keulan pois. Tämä seurasi halukkaasti loppukurvissa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.