Kolumni: Kie­li­muu­ri ui­ma­hal­lis­sa ja muita arkisia koh­taa­mi­sia tu­ris­ti­kau­pun­gis­sa

Vastaa kyselyyn: Miten vie­tät­te tal­vi­lo­maa, vai­kut­taa­ko ra­ha­ti­lan­ne suun­ni­tel­miin?

Tilaajille

SoPa ja YKI pe­la­si­vat kaksi erää So­dan­ky­läs­sä, hyp­pä­si­vät bus­sei­hin ja pe­la­si­vat kol­man­nen erän Ro­va­nie­mel­lä

Jääkiekon Lappiliigan ottelu sunnuntaina Sodankylän Pallon ja Yläkemijoen Kiekon välillä jouduttiin jälleen kerran keskeyttämään Sodankylässä huonon jään vuoksi. Kuten kauden avauskierroksellakin peli keskeytyi toisessa erässä ja vielä samassa tilanteessa kuin ensimmäinen keskeytetty peli kaksi viikko sitten, YKI johti 1-4.

Joukkueet hyppäsivät kuitenkin viimeisellä erätauolla busseihin, ja pelasivat kolmannen erän Rovaniemellä Lappi Areenalla. Siellä SoPa piristyi, mutta joutui kuitenkin antautumaan YKI:lle lopulta 5-7 (0-3, 1-1, 4-3).

SoPa nousi jo viimeisen kahden minuutin alkaessa 5-6 -lukemiin pelatessaan ylivoimalla ja ilman maalivahtia kuudella neljää vastaan. YKI teki kuitenkin viimeisen maalin tyhjiin 21 sekuntia ennen täyttä aikaa.

YKI:n Sisu Pokka teki ottelussa kypärätempun ja SoPa:n paras pistemies oli Juho Kurkela (1+2).

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi