Sivusta seu­raa­ja: Suomen iha­nim­mat alas­to­mat en­si­tref­fit alt­ta­ril­la

Television ohjelmisto tuntuu nykyään pursuavan toinen toistaan älyttömämpiä tosi-tv-formaatteja.

Päivän tv-ohjelmasta löytyvät esimerkiksi sellaiset tulevat klassikot kuin Rikkaiden panttilainaamo, Pontikankeittäjät, Ehdonalaisvangit koirankouluttajina ja Seksileikeistä ensiapuun. (Pettymyksekseni ohjelma nimeltä Täydellinen murha ei ollutkaan realitya.)

Tv:ssä on seurattu poliiseja, pelastajia, fitness-harrastajia, hammaslääkäreitä, tullin työntekijöitä, toisenlaisia ja erilaisia äitejä sekä surkeita autokuskeja.

Käytännössä melkein mikä vain tuntuu käyvän tosi-tv-ohjelman aiheeksi – siispä ideoita kehiin!

Ruotsinlaiva. Pariskunnat lähtevät Suomen rajojen ulkopuolelle ryyppäämään ja pilaamaan kännissä parisuhteensa. Paitsi ai niin, Temptation Island on tehty jo.

Tavikset. Seurataan ihan tavallisten ihmisten ihan tavallista arkea. Ai niin, tämäkin tehtiin jo, ja sen nimi oli Iholla. Tavikset olivat kai liian tylsiä, koska uusimmalla Iholla-kaudella seurataankin sitten julkkiksia.

Tosi-tv-tosi-tv. Näytetään maailman älyttömimpiä tosi-tv-ohjelmia ihmisille, jotka saavat arvostella ne. Paitsi niin – Sohvaperunat on tehty jo. Ja mikä hulluinta, toisten ihmisten telkkarin katsomisen katsominen omasta telkkarista toimii ja jopa koukuttaa.

Vaikuttaa siltä, että kaikki kuviteltavissa olevat ideat todella alkavat olla jo käytetty. Ainoa vaihtoehto luoda uutta taitaa siis olla vanhojen formaattien yhdisteleminen. Siispä saanen esitellä:

Suomen ihanimmat alastomat ensitreffit alttarilla. Kaikkien formaattien äiti, tai oikeastaan lapsi.

Toisilleen tuntemattomat ihmiset tapaavat ensi kertaa alttarilla ja menevät naimisiin, kuten Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa. Paitsi että he ovat myös alasti, kuten Aatami etsii Eevaa -ohjelmassa. Ja heidän häitään arvioivat muut nyrpeät morsiamet, kuten Suomen ihanimmat häät -ohjelmassa.

Lopuksi voitaisiin istahtaa Vesa-Matti Loirin kanssa nuotiolle miettimään suhteen tulevaisuutta.

Saa käyttää vapaasti.

Maiju Ylipiessa