Mainos

Si­sus­tus­ta­lol­ta ura­koit­si­jal­le ja ta­kai­sin – avaimet käteen -pe­ri­aa­te pal­ve­lee myös si­sus­ta­mi­ses­sa

Rovaniemeläinen urakoitsija ja Lapin remontti- ja siivouspalvelun yrittäjä Markus Autio on yksi sisustustalo Rova-Sisustuksen monista yhteistyökumppaneista. Yritykset hyödyntävät toistensa palveluita ja pystyvät tarjoamaan asiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua kodin ja asumisen saralla.

Lapin remontti- ja siivouspalvelu Ky:n verkkosivuilla on nähtävillä monipuolinen kattaus kiinnostavia ja inspiroivia valokuvia useista eri remonttikohteista. Kuvagalleriaan on koottu otanta urakoitsija Markus Aution ja hänen vaimonsa, Elina Aution omistaman yrityksen toteuttamista remonttikohteista viimeisten kymmenen toimintavuoden ajalta. Kuvissa näkyvät tyylikkäät, skandinaavishenkiset sisustuselementit ja selvästi tarkkaan mietityt värimaailmat kertovat omaa tarinaansa siitä, mitä kaikkea kohteissa on tehty rakentamisen ja remontoinnin lisäksi.

– Kyllähän niistä kuvista heti näkee, että on siinä ollut sisustusalan ammattilainenkin mukana, Markus Autio vinkkaa.

Kun kyseessä on niin henkilökohtainen asia kuin koti ja asuminen, on yhteistyö muiden alan toimijoiden kanssa tärkeää. Palvelujen ja osaamisalueiden yhdistäminen on askel eteenpäin asiakaspalvelun saralla ja tärkeä kädenojennus asiakkaan suuntaan.

– Minulla on paljon yhteistyökumppaneita, joista mainittakoon useat paikalliset rautakaupat, sekä Rova-Sisustus, Autio kertoo.

Yhteistyö Rova-Sisustuksen kanssa alkoi kymmenisen vuotta sitten, jolloin Autiolla oli työn alla remonttikohde, johon asiakas toivoi sisustuspalveluja ja -tuotteita.

– Tämä oli kauppa, jonne silloin tulin, mies kuittaa.

Kymmenessä vuodessa yrittäjät ovat ystävystyneet ja asiakasvirta liikkuu tätä nykyä molempiin suuntiin: sisustustalosta urakoitsijalle ja takaisin.

Aittatiellä sijaitsevan Rova-Sisustuksen sisustusneuvoja Kristian Elkin kokemuksen mukaan yritysten välinen yhteistyö palvelee kaikkia osapuolia, niin yrityksiä kuin asiakkaitakin.

– Minun asiakkaani saattavat kysyä urakoitsijaa ja minä tarjoan heille listan alan yrittäjistä, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Asiakas voi sieltä itse valita, keneen ottaa yhteyttä, Elkki muotoilee.

Markus Autio ja Lapin remontti- ja siivouspalvelu Ky on yksi niistä. Remontti- ja siivouspalveluihin erikoistunut Autio kertoo saaneena yhteistyön myötä paljon töitä ja lisää tyytyväisiä asiakkaita. Hän itse puolestaan tietää, minne sisustuspalveluja ja -tuotteita etsivä asiakas kannattaa johdattaa.

– En markkinoi tätä missään erityisesti, mutta jos asiakkaat toivovat tällaista palvelua ja tuotteita, niin ehdotan, että voivat käydä esimerkiksi Rova-Sisustuksella, mies toteaa.

Eri alojen toimijoiden lyöttäytyminen yhteen on asiakkaan kannalta paitsi hyödyllistä ja helpottavaa, myös taloudellisesti ja ajankäytöllisesti kannattavaa. Samaa kohdetta kahdesta eri näkökulmasta lähestyvät Rova-Sisustus ja Lapin remontti- ja siivouspalvelu Ky pystyvät tarjoamaan asiakkaalle kerralla enemmän, ellei jopa kaiken tarvittavan.

– Kaikki on saatu mitä on sovittu ja asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä. Uskaltaa tässä vähän rintaakin röyhistää, Autio naurahtaa.

Myös kymmenen vuotta alalla olleen Elkin mukaan kehitys on ollut tasaisen hyvää. Miehet toivovat yhteistyön jatkuvan samalla tavalla myös tulevaisuudessa.

– Silloin kun asiakkaasta ei kuulu mitään, se tarkoittaa yleensä sitä, että kaikki menee hyvin, hän summaa.

 

Infolaatikko

Kuka ja mitä?

Markus Autio, yrittäjä, urakoitsija

– Lapin remontti- ja siivouspalvelu Ky

– Yritys perustettu vuonna 2008

– Yritys työllistää Markus Aution (rakennus ja remontointi) ja Elina Aution (siivous)

– Palvelut: Isommat ja pienemmät remontit, rakennusurakat, siivous

– Erikoisala: Kylpyhuone- ja saunaremontit

– Yhteystiedot: Puh: 050 4415054

– info@remonttirovaniemi.fi

– www.remonttirovaniemi.fi

Rova Sisustus, sisustustalo

– Kristian Elkki, sisustusneuvoja

– Sisustustalo-ketju: kolmen sisustusalan yrityksen yhteenliittymä, johon kuuluvat Kajaanin Sisustajat, Oulun Sisustajat ja Rova-Sisustus.

– Palvelu: Suunnittelupalvelu, asennuspalvelu, tuotteet

– Käyntiosoite: Aittatie 8, 96100 Rovaniemi

– Avoinna ma-pe: 7-17.30 / La 10-15

– Puh: 020-7661630

– rova-sisustus@sisustustalo.net

– www.sisustustalo.net