Nimitykset: Sauli Pah­ka­sa­lo on Lapin Kansan uusi pää­toi­mit­ta­ja

Työelämä: Teol­li­suus­liit­to ja am­mat­ti­liit­to Pro aloit­ta­vat tiis­tai­na työ­tais­te­lu­toi­met, ulos­mars­se­ja Lapissa ja Oulussa

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Siitä tuli lä­pi­mur­to – ro­va­nie­me­läi­nen Topi Still, 18, pelasi miesten Su­per­pe­sik­ses­sä pa­rem­min kuin it­se­kään odotti

Vuosi sitten syksyllä rovaniemeläinen Topi Still lopetteli pesäpallokesäänsä kotikaupungissaan ja kasvattajaseurassaan Napa-Pesiksessä. Sittemmin Stillin pesäpalloura on mullistunut. Alkavaan ruska-aikaan hän valmistautuu tulokaskautensa päättäneenä pääsarjatason pesäpalloilijana, joka nostetaan keskusteluissa esiin jopa mahdollisena Vuoden tulokas -palkinnon saajana.

– Tällaisesta en ole itse kuullut. Jos sellainen titteli tulee, otan sen kunnialla vastaan. Mutta ei nyt mennä asioiden edelle, Still, 18, naurahtaa.

Mennään siis taaksepäin. Viime syyskuussa tuolloin 17-vuotias Still teki sopimuksen Superpesis-seura Pattijoen Urheilijoiden kanssa. Hänestä tuli ensimmäinen rovaniemeläinen Superpesiksessä, johon hän ponnisti kaksi sarjaporrasta alempaa suomensarjasta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.