Työtaistelut: SAK ja jä­sen­lii­tot aloit­ta­vat po­liit­ti­set työ­tais­te­lu­toi­met ensi vii­kol­la – EK:n Hä­kä­mies toi­min­ta­päi­vis­tä: Ää­rim­mäi­sen huo­les­tut­ta­vaa

kolumni: Jos Jasper Pääk­kö­nen sai Inarin ran­nal­ta paikan luk­sus­mat­kai­luun, saako myös Veikko Le­so­nen?

pääkirjoitus: Orpon hal­li­tuk­sen en­sim­mäi­nen bud­jet­ti jatkaa valtion vel­kaan­tu­mis­ta en­ti­seen tahtiin

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Sen­saa­tio, joka syntyi no­peas­ti – 20 vuotta sitten edes fut­sa­lin sään­tö­jä ei tun­net­tu, nyt Suomi pelaa maail­man hui­pul­la

Kotimaiset seurat ovat 2010-luvulla ammattilaistuneet entisestään, valmennuskulttuuri on kehittynyt ja suomalaisen liigapelaajan taso on korkeampi kuin koskaan ennen.

Televisiosta otteluita seuraavat sadattuhannet suomalaiset. Iltapäivälehdet kirjoittavat isoja otsikoita. Suomen kotiottelu vetää urheiluareenan Vantaalla pullolleen katsojia.

Tuota kaikkea on luvassa huhtikuun 9.–12. päivä, kun edessä ovat kotimaisen futsalin historian tärkeimmät hetket. Silloin Suomi kohtaa kaksivaiheisessa MM-jatkokarsintaparissa Serbian.

Voittaja etenee 24 maan MM-kisoihin.

– Olemme pudottaneet jatkosta Italian, missä on pelattu futsalia ammattimaisesti 1970-luvulta asti. Onhan tämä jo nyt sensaatiomainen suoritus, iloitsee suomalaisen futsalin pioneeri ja Palloliiton futsalin kilpailupäällikkö Jouni Pihlaja.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.