Mainos

Satojen eurojen säästö alle 10 mi­nuu­tis­sa

Lue Lead Group Oy:n asiakaspalvelujohtaja Anna Mäntysen vinkit, joiden avulla sinäkin voit saada satojen eurojen säästön vain 10 minuutin työllä!

-

Otsikko saattaa kuulostaa raflaavalta, mutta on täysin mahdollista saada satojen, ellei jopa tuhansien eurojen säästö, alle 10 minuutissa! Näin suuren summan säästäminen onnistuu kilpailuttamalla tai yhdistämällä lainat helposti ja nopeasti netissä.

Lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa ja helppoa eikä se vie kuin muutaman minuutin. Säästöä voi kuitenkin kertyä satoja tai jopa tuhansia euroja.

– Lainan kilpailuttaminen ja vanhojen lainojen yhdistäminen ei ole koskaan aikaisemmin ollut näin helppoa, joten lainahakemuksen täyttämiseen kannattaa ehdottomasti käyttää muutama minuutti, sillä näin on mahdollista löytää edullisin mahdollinen laina ja säästää rahaa, kannustaa Anna Mäntynen.

Hyvin käytetyt 10 minuuttia

Uudistetun Joustoluotto.com sivuston kautta voit kilpailuttaa edullisimman ja parhaan mahdollisen lainan täyttämällä vain yhden ainoan lainahakemuksen. Kaiken lisäksi voit tehdä tämän sitoumuksetta ja ilman lisäkuluja! Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutamia minuutteja, joten nämä ovat hyvin käytetyt minuutit.

– Monelle asiakkaalle tulee yllätyksenä, kuinka helppoa lainan kilpailuttaminen tai vanhojen lainojen yhdistäminen on. Sivustomme näppärä hakulomake on helposti täytetty, minkä jälkeen yhdistämme lainanhakijan edullisimmille yhteistyökumppaneillemme, joiden joukosta löytyy niin useita pankkeja kuin muitakin rahoituslaitoksia, Anna Mäntynen taustoittaa helppoa ja nopeaa lainanhakuprosessia.

– Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuutta hakea lainaa 2 000 €–60 000 €, minkä lisäksi myös lainan takaisinmaksuaika on mahdollista valita joustavasti 1–15 vuoden maksuajalla. Myös tarjoamiemme lainojen korkoprosentit ovat edullisia, edullisimmillaan ainoastaan 4,5 %, Anna Mäntynen jatkaa.

Lainojen yhdistely säästää myös aikaa

– 10 minuutin työllä voit säästää jatkossa myös aikaasi, hermojasi ja vaivaasi, jos käytät tämän ajan vanhojen lainojen yhdistämiseen Yhdistalaina.com palvelumme kautta, kertoo Anna Mäntynen.

– Useiden lainojen takaisinmaksutilanteen ja eräpäivien seuraaminen voi nimittäin olla yllättävän aikaa vievää ja stressaavaa. Kun useat vanhat lainat yhdistetään yhdeksi yhdistelylainaksi, jää asiakkaan vastuulle jatkossa ainoastaan yhden yhdistelylainan maksuista huolehtiminen. Tämä helpottaa ja selkeyttää yllättävän paljon asiakkaan taloudenhallintaa ja onpa osa asiakkaista jopa kertonut, että riittävän aikaisin tehdyllä lainojen yhdistämisellä saatiin estettyä asiakkaan ajautuminen taloudellisiin vaikeuksiin, hän jatkaa.

Yhdistelylainan hakeminen vanhojen lainojen yhdistämistä varten on yhtä helppoa ja nopeaa kuin uusien lainojen kilpailuttaminenkin. Hakuprosessi lähtee näppärästi käyntiin, kun asiakas täyttää sivustoltamme löytyvän lainahakemuksen ja rastii siitä kohdan, jossa hän ilmoittaa hakevansa yhdistelylainaa.

– Yhdistelylainan hakeminen tuo asiakkaan talouteen uudenlaista järjestelmällisyyttä ja ajanhallinta tehostuu. Kun yhdistelylaina on kilpailutettu kauttamme, saa asiakas siihen parhaat mahdolliset ehdot, Anna Mäntynen toteaa.

Hyödynnä nyt helppo ja nopea mahdollisuus kilpailuttaa lainat

– Menneinä vuosina lainan hakeminen ja kilpailuttaminen vei runsaasti aikaa, sillä laina-asioiden hoitaminen vaati yleensä pankkikonttorissa käymistä ja henkilökohtaista asiointia lainoista päättävän henkilön kanssa. Lainojen vertailu ja kilpailuttaminen tuntui maallikoista varmasti haastavalta ja moni tyytyikin ensimmäisenä saamaansa lainatarjoukseen pohtimatta sen enempää, voisiko lainan saada jostakin edullisemmin, Anna Mäntynen kertoo menneiden vuosien lainan hakemisesta.

Näistä ajoista monelle on saattanut jäädä mielikuva lainan hakemisesta ja kilpailuttamisesta aikaa vievänä ja vaikeana prosessina, johon ei mielellään enää ryhdy.

– Nykyisin kaikki on kuitenkin toisin, sillä lainan kilpailuttaminen onnistuu helposti netissä eikä asiakkaan tarvitse liikkua kotoaan mihinkään. Hoidamme alan asiantuntijoina lainatarjousten kilpailuttamisen asiakkaan puolesta yhdistämällä hänen hakemuksensa yhteistyökumppaneillemme. Asiakas tekee lopullisen päätöksen siitä, hyväksyykö vai hylkääkö hän meiltä saamansa lainatarjouksen ja minkä tarjouksen hän valitsee useiden tarjousten joukosta, taustoittaa Anna Mäntynen lainan hakuun ja kilpailuttamiseen viime vuosina tulleita voimakkaita muutoksia.

– Juuri nyt kannattaakin hyödyntää helppo ja nopea mahdollisuus kilpailuttaa lainat netin kautta. Kun täytät sivustoltamme löytyvän lainahakemuksen, et sitoudu vielä mihinkään, minkä tiedostaminen usein madaltaa asiakkaiden kynnystä hakea lainaa kauttamme, Anna Mäntynen korostaa.

– Jos sinulle on jo ehtinyt kertyä useita erillisiä lainoja, kannattaa lainahakemuksella hakea yhdistelylainaa. Kun jatkossa on maksettavana vain yksi laina, lainan kulut yleensä madaltuvat merkittävällä tavalla. Samalla asiakas säästää aikaa hoitaessaan jatkossa vain yhden lainan takaisinmaksun. Myös yhdistelylainan hakeminen on nopeaa ja helppoa, sillä se vaatii vain yhden ylimääräisen rastin lainahakemukseen, Anna Mäntynen kertoo lainojen yhdistämisestä.


-

Yhdistalaina.com ja Joustoluotto.com ovat osa Creditler.com -palvelua, joka on puolueeton rahoitustuotteiden vertailupalvelu Euroopassa.