Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Sas­ta­mo­lo taipui sar­ja­joh­ta­jal­le vii­mei­ses­sä erässä

Kemiläinen Sastamolo Kings taipui salibandyn II divisioonan kotiottelussaan oululaiselle SBT Suolalle 5-11 (1-2, 2-3, 2-6) lähinnä heikon viimeisen erän vuoksi. Siihen saakka kemiläiset olivat jopa hallinneet ottelua, mutta menettivät otteensa tilanteessa 4-5.

Sarjaa johtava SBT Suola teki kolmannessa erässä neljän minuutin sisään neljä maalia, ja peli oli ratkennut. Sastamolo otti aikalisän ja maalivahdin pois, mutta osui vain kertaalleen, kun oululaiset puolestaan tekivät vielä kaksi lisämaalia tyhjiin.

Edellisessä kotiottelussaan Sastamolo oli voittanut oululaisvierailijansa OFBC:n 9-8, ja siinä pelissä jäähyjä tuli urakalla. Nyt sarjajohtajaa vastaan tuli vain kaksi jäähyä, molemmat joukkueet ottivat yhden. SBT Suola osui ylivoimalla, Sastamolo ei.

Sastamolo meni kyllä ottelussa 1-0 -johtoon, mutta oli toisessa erässä pahimmillaan jo 1-4 -tappiolla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.