Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Sanni Oik­ko­sel­le rul­la-am­pu­ma­hiih­don SM-prons­sia

Ounasvaaran Hiihtoseuran Sanni Oikkonen vastasi mitalisuorituksesta rulla-ampumahiihdon SM-kilpailujen pikamatkoilla lauantaina Hollolassa. Oikkonen sijoittui kolmanneksi 22-vuotiaiden naisten 7,5 kilometrin kisassa.

Neljä pummia ampunut rovaniemeläinen jäi mestarista, närpiöläistä Närpes Kraftia edustavasta Heidi Kuuttisesta kolme minuuttia ja seitsemän sekuntia. Kuuttinen ampui molemmilla paikoilla puhtaasti.

OH:n Emilia Irvankoski sijoittui viidenneksi N19-sarjassa ja Sissi Oikkonen niin ikään viidenneksi T15-sarjassa. Muista ounasvaaralaisista Johanna Isojärvi oli seitsemäs N19-sarjassa ja Severi Oikkonen kahdeksas M19-sarjassa.

Miehissä mestaruuden voitti Haapajärven Kiilojen Tero Seppälä ja naisissa Imatran Urheilijoiden Venla Lehtonen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.