Mainos

Sa­ne­ral­lin kat­to­re­mont­ti – lu­pauk­set, toi­min­ta­ta­vat ja katto pitävät var­mas­ti vettä

Sanerallin kattoremontti on asiakkaalle kaikin puolin turvallinen ja järkevä valinta. Kaikki hoituu yhdellä sopimuksella suunnittelusta loppusiivoukseen – nopealla tahdilla ja laadukkaasti.

Sanerall - Pääkuva

Omakoti- ja rivitalojen kattoremontteihin erikoistunut Sanerall toimii Lapissa, Pohjois-Pohjanmaalla, Kainuussa ja Keski-Pohjanmaalla yli sadan kunnan alueella. Sanerallin valtti on kokonaispalvelu, jonka yritys on hionut tehokkaaksi, asiakasystävälliseksi ja pohjoisen vaativiin oloihin sopivaksi.

– Olemme ainoa toimija, joka tarjoaa kattoremontteja tällaisella konseptilla koko Lapin alueella, Sanerallin myyntipäällikkö Jukka-Pekka Harju sanoo.

Palvelukonsepti on suunniteltu nimenomaan asiakkaan näkökulmasta. Tilaajan ei tarvitse hankkia materiaaleja, suunnittelijoita tai tekijöitä eikä jännittää sitä, pysyykö remontti aikataulussa.

Sanerallilta löytyy materiaalit ja huippuosaajat kaikkeen, mitä kattoremontissa tarvitaan: kattorakenteiden suunnitteluun, pellityksiin, asbestinpurkutöihin, kattoturvatuotteisiin ja tietysti asennustöihin.

Tehokkuus on osaamista

Sanerall lähtee siitä, että lupaukset, toimintatavat ja katto ovat varmasti vedenpitäviä. Laadukas kattoremontti ripeästi tehtynä on paljon luvattu, mutta Sanerall pystyy siihen loppuun saakka mietittyjen toimintatapojensa ansiosta.

Katto asennetaan nosturiavusteisesti, mikä nopeuttaa työtä huomattavasti. Lisäksi yrityksen kehittämä kattokaide tuo tehokkuutta ja työturvallisuutta katolla työskentelyyn. Kyseessä on markkinoiden turvallisin kattokaide.

Tehokkuus näkyy kaikenkokoisissa remonteissa. Sanerallin remonttikohteet jakaantuvat kohtalaisen tasaisesti omakotitaloihin ja loma-asuntoihin sekä taloyhtiöihin ja suurkohteisiin.

– Mietimme kuukausittain yhdessä, miten voimme tehdä remontin asiakkaan kannalta entistäkin paremmin, Harju kertoo.

Sanerall

Projekti rullaa upeasti

Sanerall on saanut asiakkailtaan paljon kiitosta siitä, että kattoremontti suunnitellaan ja toteutetaan säntillisesti.

– Suuri osa uusista remonteistamme tulee tyytyväisten asiakkaiden suositusten kautta. Hyvin tehty työ ja tyytyväinen asiakas ovat parasta markkinointia.

Katon kuntokartoituksen perusteella asiakas saa kustannuslaskelman, jonka jälkeen sovitaan urakan sisällöstä, mahdollisesta rahoituksesta ja aikatauluista. Nosturiavusteinen asennus on asukkaillekin helpompi. Luonnollisesti Sanerall huolehtii myös purku- ja rakennusjätteen asianmukaisesti jäteasemalle.

Sanerallin asennustakuu on 10 vuotta, pinnoitetakuu jopa 25 vuotta ja elinkaaritakuu jopa 50 vuotta. Oululaisen perheyrityksen palvelupaketilla on kotimaisesta laadusta kertova Avainlippu-tunnus. Yrityksen osaava henkilökunta auttaa ja opastaa monenlaisissa kattoratkaisuissa.

Sanerall

Tutustu Sanerallin kattoremontteihin osoitteessa: www.sanerall.fi

  • SANERALL-kattoremontit
  • Rovaniemi
  • p. 0400 979 970