Jalkapallo: "Oli hienoa huo­ma­ta, että seu­ral­la on kova luotto osaa­mi­see­ni", ku­vai­lee ro­va­nie­me­läis­jal­ka­pal­loi­li­ja Vilma Koi­vis­to siir­toaan yhteen Ruotsin huip­pu­jouk­kueis­ta

Pääkirjoitus: Venäjä jatkaa hyb­ri­di­ope­raa­tio­taan Suomen rajalla niin kauan kun se katsoo hyö­ty­vän­sä siitä

äänestä: Mikä on vuoden 2023 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma? Äänestä suo­sik­kia­si ja osal­lis­tu ar­von­taan

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Sami Heik­ki­nie­mi jättää Len­to­pal­lo­lii­ton: "Palaan ra­kas­ta­ma­ni asian pariin"

Keväällä 2017 alkanut Lentopalloliiton ja urheilutoiminnan johtajan Sami Heikkiniemen yhteistyö päättyy marraskuussa 2019. Päätös kypsyi hyvässä yhteisymmärryksessä ja pitkän pohdinnan lopputuloksena. Heikkiniemi keskittyy viimeiset viikot vuoden 2020 urheilutoiminnan suunnitteluun ja valmisteleviin toimiin mm. sopimuksellisiin asioihin ja rahoituksen järjestelyihin.

– On ollut hieno kokemus palvella Liiton eri lajeja kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Kiitän Lentopalloliittoa saamastani mahdollisuudesta, Heikkiniemi sanoo.

Urheilutoiminnan tehtävät jaetaan nyt nykyisen henkilökunnan kesken. Liitto aloittaa välittömästi Heikkiniemen seuraajan kartoittamisen. Liiton huippu-urheiluvuosi 2020 on vilkas. Beach volley -parit ja naisten istumalentopallomaajoukkue tavoittelevat olympiapaikkaa, naiset EM-karsintojen kautta EM-kisapaikkaa ja miehet valmistautuvat vuoden 2021 EM-kotikisoihin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.