Hirvilaskuri: "Hen­ki­ses­ti ollaan jo tal­vi­te­loil­la"– huo­mat­ta­va osa Lapin hir­ven­kaa­to­lu­vis­ta jäänee käyt­tä­mät­tä, katso tuoreet saa­lis­lu­vut hir­vi­las­ku­ris­ta

Kolumni: Jo­kai­sel­la on oikeus ke­ho­rau­haan

Viimeinen äänestyspäivä: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Tilaajille

Sal­paus­se­läl­le huiput muttei yleisöä - epi­de­mia­ti­lan­teen mukaan pää­tös­tä voidaan muuttaa

FIS vahvisti tammikuun kilpailukalenterin.

Salpausselän kisat kilpaillaan Lahden talviurheiluareenalla suunnitellusti 22.-24.tammikuuta. Kansainvälinen hiihtoliitto on joutunut uudelleen kalenteroimaan maailmancupin tapahtumia, mutta kolmen lajien superviikonloppuna Lahti on pitänyt alkuperäisen paikkansa kalenterissa. Salpausselän kisoissa urheilee maailman parhaat urheilijat kaikissa kolmessa lajissa.

– FIS katsoo Suomessa kilpailemisen olevan turvallista ja Rukan maailmancupin kokemusten mukaan pystymme rakentamaan turvallisen areenan urheilijoiden huippusuorituksille, toteaa kisojen operatiivinen johtaja ja Lahden Hiihtoseuran toiminnanjohtaja Janne Marvaila.

Koronaepidemiatilanteen ollessa haastava ympäri maailmaa osa maajoukkueista on välttänyt matkustamista ja kilpailemista maailmancupissa. Salpausselän kisojen organisaatio on saanut vahvistuksen Norjan ja Ruotsin osallistumisesta tammikuun kisoihin, mikäli kriittisiä muutoksia tilanteeseen ei tule.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.