pääkirjoitus: Suomi juhlii 106. it­se­näi­syys­päi­vään­sä en­sim­mäi­sen kerran puo­lus­tus­liit­to Naton jä­se­ne­nä – sul­je­tun itä­ra­jan takaa on turha odo­tel­la korkean tason on­nit­te­lu­ja

Puolustusvoimat: Ken­raa­li­kun­nas­sa vain yksi ylennys – katso tästä kaikki ylen­nyk­sen saaneet Lapissa

Juhlapyhä: Lapin Kansa il­mes­tyy it­se­näi­syys­päi­vä­nä vain nä­köis­leh­te­nä ver­kos­sa – seu­raa­va pai­net­tu lehti il­mes­tyy per­jan­tai­na 8.12.

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Sa­li­ban­dy on vienyt miehen mu­ka­naan – Sas­ta­mo­lon pe­laa­ja­val­men­ta­ja Jaakko Kvist am­men­taa mo­ti­vaa­tio­ta pe­laa­jien ja jouk­kueen ke­hi­tyk­ses­tä

Lappilaisessa salibandyssa päästiin tämän kauden huipennukseksi viettämään nousujuhlia niin Kemissä kuin Rovaniemelläkin.

Tämä tiesi sitä, että Lapin salibandy ponnahti uudelle sarjatasolle. Sastamolo ja Santa's United pelaavat ensi kaudella kolmanneksi korkeimmalla sarjaportaalla Suomisarjassa.

2. divisioonan pohjoislohkon voittaneelle ja kokkolalaisen SB Goatsin nousukarsinnassa kukistaneelle Sastamololle nousu tiesi 21 kauden mittaisen 2. divisioonataipaleen päättymistä.

– Joukkue muuttui viime kaudesta paljon, riveistä lähti 12 pelaajaa. Tavoitteeksi asetettiin pudotuspelit, joihin pääsyn myötä myös sarjapaikka varmistuisi.

:
:

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Lue tilauksella tämä ja muut kiinnostavat artikkelit Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa