pääkirjoitus: Po­la­ri­can ri­kos­epäi­ly kertoo mar­ja­lain toi­mi­vuu­den lisäksi siitä, ettei mar­ja­bis­nek­ses­sä hy­väk­sy­tä enää edes har­maal­la vyö­hyk­keel­lä ope­roin­tia

kolumni: Puo­lus­tai­si­ko­han pu­ti­nis­ti maa­tam­me?

Lapin kansan hirvilaskuri: Ter­vo­las­sa runsas vii­den­nes luvista on jo käy­tet­ty, isot sonnit jä­tet­tiin al­ku­kau­des­ta rau­haan: "Meillä oli naa­pu­ri­so­pi­mus"

Sai­ras­tu­nut Harri He­liö­vaa­ra ve­täy­tyi Geneven ATP-ne­lin­pe­lis­tä – uran ATP-si­joi­tus loh­dut­taa

Geneve
Harri Heliövaara joutuu hengähtämään ennen Ranskan avoimia.
Harri Heliövaara joutuu hengähtämään ennen Ranskan avoimia.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Tenniksen Suomen nelinpeliykkönen Harri Heliövaara ja brittiparinsa Lloyd Glasspool joutuivat vetäytymään Sveitsin Genevessä pelattavasta ATP250-turnauksesta, Heliövaara kertoi maanantaina. Heliövaara on sairastunut.

Hyvää päivään toi se, että Heliövaara on uudella nelinpelin maailmanlistalla ennätyssijallaan eli sijalla 44.

– Ei hassumpaa! Valitettavasti päivän muut uutiset ovat hieman huonompia, sillä sairastuin viikonlopun aikana, enkä halua riskeerata terveyttä pelaamalla tämän päivän ottelussa. Näin ollen Geneven kisa jää nyt väliin, mutta toivottavasti parin päivän lepo riittää, ja pääsen pian aloittamaan valmistautumisen Roland Garrosia (ensi viikolla alkavia Ranskan avoimia) varten, Heliövaara kirjoitti blogissaan.

– Tässä vaiheessa yritetään siis kaikin keinoin parannella miestä mahdollisimman nopeasti. Toivottavasti parin päivän sisällä selviää myös lisätietoja tulevan ruohokauden kohtalosta, ja voidaan myös suunnitella tarkemmin sen sisältöä.

Genevessä pelaa tänään kaksinpelin Suomen kärkimies Emil Ruusuvuori, joka kohtaa Ranskan Benoit Pairen.