kolumni: Päät­tää­kö kau­pun­ki vai mat­kai­lu­bis­nes siitä, montako ho­tel­lia Ro­va­nie­men kes­kus­taan mahtuu?

Lapin Kansa Live: Vuoden suurin voi­mis­te­lu­ta­pah­tu­ma käyn­nis­tyy toden teolla per­jan­tai­aa­mu­na – seuraa Voi­mis­te­lu­päi­vien lä­he­tyk­siä suorana täältä

pääkirjoitus: Orpon hal­li­tuk­sen esteet ovat kaa­tu­neet yksi toi­sen­sa jälkeen ja ohjelma on viittä vaille valmis – var­si­nai­nen kes­tä­vyys­tes­ti on silti edessä päin

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Sai­ras­tu­nut Harri He­liö­vaa­ra ve­täy­tyi Geneven ATP-ne­lin­pe­lis­tä – uran ATP-si­joi­tus loh­dut­taa

Geneve
Harri Heliövaara joutuu hengähtämään ennen Ranskan avoimia.
Harri Heliövaara joutuu hengähtämään ennen Ranskan avoimia.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Tenniksen Suomen nelinpeliykkönen Harri Heliövaara ja brittiparinsa Lloyd Glasspool joutuivat vetäytymään Sveitsin Genevessä pelattavasta ATP250-turnauksesta, Heliövaara kertoi maanantaina. Heliövaara on sairastunut.

Hyvää päivään toi se, että Heliövaara on uudella nelinpelin maailmanlistalla ennätyssijallaan eli sijalla 44.

– Ei hassumpaa! Valitettavasti päivän muut uutiset ovat hieman huonompia, sillä sairastuin viikonlopun aikana, enkä halua riskeerata terveyttä pelaamalla tämän päivän ottelussa. Näin ollen Geneven kisa jää nyt väliin, mutta toivottavasti parin päivän lepo riittää, ja pääsen pian aloittamaan valmistautumisen Roland Garrosia (ensi viikolla alkavia Ranskan avoimia) varten, Heliövaara kirjoitti blogissaan.

– Tässä vaiheessa yritetään siis kaikin keinoin parannella miestä mahdollisimman nopeasti. Toivottavasti parin päivän sisällä selviää myös lisätietoja tulevan ruohokauden kohtalosta, ja voidaan myös suunnitella tarkemmin sen sisältöä.

Genevessä pelaa tänään kaksinpelin Suomen kärkimies Emil Ruusuvuori, joka kohtaa Ranskan Benoit Pairen.