Mainos

Säh­kö­pyö­räi­li­jä laihtuu ja säästää 6230 euroa vuo­des­sa – ”Täy­del­li­nen työ­mat­koil­le”

Osuuspankin selvityksen mukaan 10 vuotta vanhan auton vuosikustannus on keskimäärin 6230 euroa. Yhä useampi suomalainen polkee työmatkat sähköpyörällä ja säästää näin satoja euroja kuukaudessa.

Sähköpyöräilyn suosio on räjähdysmäisessä kasvussa ja työmatkoja kuljetaan sähköpyörällä enemmän kuin koskaan. Sähköpyöräily on hyötyliikuntaa parhaimmillaan: se säästää rahaa ja polttaa tehokkaasti kaloreita.
Sähköpyöräilyn suosio on räjähdysmäisessä kasvussa ja työmatkoja kuljetaan sähköpyörällä enemmän kuin koskaan. Sähköpyöräily on hyötyliikuntaa parhaimmillaan: se säästää rahaa ja polttaa tehokkaasti kaloreita.

Sähköpyöräilyn hyödyt yllättävät

Tamperelainen Jenni hankki sähköpyörän ja yllättyi työmatkan nopeudesta ja suurista säästöistä. 

- Kuljen päivittäin 8,8 km työmatkan sähköpyörällä, jolla työmatka taittuu autoa ja bussia nopeammin. Ruuhka-aikana työmatkaan menee autolla 45 minuuttia, mutta sähköpyörällä pääsen töihin 20-25 minuutissa. Tämä on ollut täydellinen työmatkoille, sillä säästän aikaa ja rahaa, eikä illalla tarvitse erikseen kuntoilla.

Osuuspankin tekemän selvityksen mukaan 10 vuotta vanhan auton vuosikustannus on keskimäärin 6232 euroa. Laadukkaan, työmatka-ajoon sopivan sähköpyörän saa jo alle 1600 eurolla. Rahansäästö on niin merkittävä, että yhä useampi vaihtaa auton sähköpyörään. 

- Sähköpyörä maksoi itsensä takaisin jo alle puolessa vuodessa ja nyt säästän satoja euroja kuukaudessa.  

Harva tietää, että sähköpyöräily on erinomaista rasvanpolttoliikuntaa. Sähköpyörällä syke pysyy tasaisena 50-70%:n sykealueella, joka on ihanteellinen juuri rasvanpolttoon ja kunnonkohotukseen. Sähköpyöräilyn keveys innostaa kulkemaan pidempiäkin matkoja, jolloin kokonaiskulutus nousee usein jopa suuremmaksi kuin tavallisella polkupyörällä.

Ennätyskysyntä tyhjentää varastot

Sähköpyörän räjähdysmäinen suosio näkyy myös alan erikoisliikkeissä. Kuntokaupan tuoteasiantuntija Henri Laine kertoo, että tästä vuodesta tuli sähköpyöräilyn läpimurtovuosi.  

- Sähköpyörä on edullisin ja usein myös nopein tapa kulkea työmatkat.  Lisäksi vallitsevassa tilanteessa moni välttelee julkisia kulkuneuvoja ja haluaa kulkea työmatkat kätevästi sähköpyörällä. Sähköpyörien myynti on niin vilkasta, että useat mallit loppuvat jo alkusyksystä. Sähköpyörä kannattaa tilata nyt, kun suosituimpia malleja on vielä varastossa!  

Artikkelissa mainitut tuotteet

Alle 1600 euron sähköpyörä naisille:

https://www.kuntokauppa.fi/sahkopyora-ecobike-s-cross-n

Alle 1600 euron sähköpyörä miehille:

https://www.kuntokauppa.fi/sahkopyora-ecobike-livigno

Erä sähköpyöriä -20%:

https://www.kuntokauppa.fi/sahkopyorat