lautapelit: Etsi kar­tal­ta mur­haa­ja, tai syötä kis­san­pen­tu­ja – pukin kont­tiin voi löytää mui­ta­kin lau­ta­pe­le­jä kuin vanhoja klas­si­koi­ta

leikkipuisto: Se­vet­ti­jär­ven lapset saivat äkäisen nä­köi­sen jou­lu­lah­jan koulun pihalle

Tilaajille

Sä­de­ke­häs­tä hiipui kirk­kain hohde – vii­mei­sen kauden alakulo löi lei­man­sa Mikko Man­ne­rin kärp­päai­kaan, joka oli suu­res­sa kuvassa silti me­nes­tys­ta­ri­na

Viimeisen kauden alakulo löi leimansa Mannerin kärppäaikaan, joka oli suuressa kuvassa menestystarina. Mannerin kautta ei voi arvioida pelkästään mestaruuksien tai mitalien määrällä. Hän auttoi yksilöitä tavalla, josta esimerkiksi Jani Hakanpää ja Jesse Puljujärvi ovat ikuisesti kiitollisia.

Se oli siinä. 22. huhtikuuta 2021 kello 20.51 päättyi Kärppien kausi ja Mikko Mannerin aika yhden Suomen seuratuimman palloilujoukkueen päävalmentajana.

Vuodet vierivät niin vauhdikkaasti, että toisinaan on vaikea hahmottaa, miten kauan Manner ehti Kärpissä vaikuttaa. Hän tuli seuraan matalalla profiililla jo keväällä 2013, kun uusi päävalmentaja Lauri Marjamäki rakensi valmennusryhmäänsä. Marjamäki paljasti takavuosina Kalevalle, että hänet vakuutti kaksikon ensitapaamisessa yksi asia.