Jalkapallo: "Oli hienoa huo­ma­ta, että seu­ral­la on kova luotto osaa­mi­see­ni", ku­vai­lee ro­va­nie­me­läis­jal­ka­pal­loi­li­ja Vilma Koi­vis­to siir­toaan yhteen Ruotsin huip­pu­jouk­kueis­ta

Pääkirjoitus: Gal­lu­pit voivat mennä uusiksi

äänestä: Mikä on vuoden 2023 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma? Äänestä suo­sik­kia­si ja osal­lis­tu ar­von­taan

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Sää kiusaa edel­leen MM-alp­pi­hiih­don jär­jes­tä­jiä – nyt pe­ruun­tui naisten su­per­suur­pu­jot­te­lu

Cortina d'Ampezzo

Alppihiihdon MM-kisojen avaus Italian Cortina d'Ampezzossa siirtyi tiistaina entisestään. Cortinassa jäi kisaamatta naisten supersuurpujottelu sumun ja huonon näkyvyyden takia.

Super-G:n alkua lykättiin pilvisyyden vuoksi lähtöportin laskulla pariin kertaan, kunnes tuomariston piti pimeyden laskeuduttua tehdä päätös kisan perumisesta tiistailta. Naisten supersuurpujottelu siirtyi tuonnemmaksi.

MM-kilpailujen piti alkaa maanantaina naisten alppiyhdistetyn kilpailulla, mutta kisatapahtuma peruttiin lumisateen vuoksi. Naisten alppiyhdistetty on määrä järjestää ensi viikon maanantaina 15. helmikuuta. Alppiyhdistetyssä kilpaillaan supersuurpujottelussa ja pujottelussa.

Miesten supersuurpujottelu siirtyi sääennusteiden takia jo aiemmin tiistailta torstaiksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.