Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Ryt­mi­mu­sii­kin opetus laa­je­nee Lapin mu­siik­ki­opis­tos­sa

Ensi lukuvuodesta lähtien rytmimusiikkia voi opiskella Lapin musiikkiopistossa pianossa ja kosketinsoittimissa, sähkökitarassa, sähköbassossa ja rummuissa. Haku opintoihin jatkuu 5. huhtikuuta saakka. Valintakokeet järjestetään 6.–7. huhtikuuta.

Pop & jazz pianonsoiton lehtorin virkaan on valittu MuM Eero Aakala.

Helsinkiläisen Aakalan pop&jazz -pianonsoiton harrastaminen alkoi nuorena Oulunkylän Pop&Jazz-konservatoriossa. Vuonna 2010 alkoivat ammattiopinnot samoilla käytävillä Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijana. Opintoihin kuului pop&jazz -pianopedagogiikan lisäksi esimerkiksi yhtyepedagogiikkaa sekä hienoja soittohetkiä big bandissa ja omassa sävellyskonsertissa. Vuonna 2015 Aakala valmistui musiikkipedagogiksi.

Siihen mennessä takana olivat myös keikkailuntäyteinen vuosi Kaartin soittokunnan varusmiessoittajana sekä aloitus toisessa opinahjossa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.