työtaistelut: Yk­si­tyi­sen so­siaa­li­pal­ve­lu­alan työ­rii­das­sa ei vielä sopua – uudet lakot uh­kaa­vat alkaa kes­ki­viik­ko­na

Kolumni: Tulva näytti am­mat­ti­lai­sil­le ja pai­kal­li­sil­le voi­man­sa

pääkirjoitus: Hal­li­tus­neu­vot­te­li­jat se­lät­ti­vät en­sim­mäi­sen krii­sin­sä, mikä lu­pai­lee por­va­ri­hal­li­tus­ta – se tar­vit­see sel­viy­tyäk­seen korkeaa krii­sin­sie­to­ky­kyä

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Rul­la­hiih­don SM-mi­ta­lit jaetaan vii­kon­lop­pu­na Vuo­ka­tis­sa

Rullahiihdon SM-mitalit ovat jaossa ensi viikonloppuna Vuokatissa. Lauantaina kilpailuohjelmassa ovat sprinttikilpailut, ja sunnuntaina kisataan normaalimatkoilla. Mukana kilpailuissa on Suomen kärkiurheilijat Krista Pärmäkosken ja Iivo Niskasen johdolla. Myös nuorten sarjoissa nähdään Suomen kovimmat hiihtäjälupaukset. SM-kisoja voi seurata myös kotikatsomoista, sillä IS-TV lähettää kaikki viikonlopun lähdöt lauantain karsinnoista sunnuntain normaalimatkojen lähtöihin.

Rullahiihdon SM-kisojen yleiseen sarjaan on ilmoittautunut viikonlopulle yhteensä yli 150 urheilijaa. Lauantain sprinttikilpailuun on ilmoittautunut 66 hiihtäjää, ja sunnuntain yhteislähtökilpailussa nähdään lähes sata osanottajaa. Myös nuorten sarjoissa nähdään huikea määrä hiihtäjiä, lauantaina 120 ja sunnuntaina 175.

Joni Mäki on yksi viikonlopun ennakkosuosikeista niin lauantain sprinttikilpailuun, kuin sunnuntain miesten vapaan normaalimatkan kilpailuun.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.