Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Ru­ka­jär­vi yh­dek­säs kauden big air-avauk­ses­sa

Kreischbergissä Itävallassa kisattiin torstaina kauden ensimmäisen maailmancupin karsinnat, kun naiset mittelivät big airin finaalipaikoista. Kisan ainut suomalainen Enni Rukajärvi ei aivan kuuden joukkoon päässyt ja tippui näin lauantaisesta finaalista. Naisten karsinnat voitti Japanin Miyabi Onitsuka.

Rukajärven temput olivat caballeria 900 ja backside 720, joista ensimmäinen tuli päälle toisella kierroksella hieman epöpuhtaasti. Hienosti suoritettu kolmannen kierroksen backside 720 ei kuitenkaan aivan riittänyt, kun kaksi parasta hyppyä kolmesta laskettiin mukaan.

– Ihan ok fiilikset, mutta tietysti harmittaa, etten caba ysiä saanut kisoissa kunnolla tehtyä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.