pääkirjoitus: Po­la­ri­can ri­kos­epäi­ly kertoo mar­ja­lain toi­mi­vuu­den lisäksi siitä, ettei mar­ja­bis­nek­ses­sä hy­väk­sy­tä enää edes har­maal­la vyö­hyk­keel­lä ope­roin­tia

kolumni: Puo­lus­tai­si­ko­han pu­ti­nis­ti maa­tam­me?

Lapin kansan hirvilaskuri: Ter­vo­las­sa runsas vii­den­nes luvista on jo käy­tet­ty, isot sonnit jä­tet­tiin al­ku­kau­des­ta rau­haan: "Meillä oli naa­pu­ri­so­pi­mus"

Tilaajille

Ro­va­nie­mi palaa ra­vi­kar­tal­le

Mäntyvaaran ravit sunnuntaina 15.11 kello 16. Rovaniemen alkukuun ravit siirrettiin rataolosuhteiden takia pikapäätöksellä Ouluun. Sunnuntaina Mäntyvaara palaa ravikartalle ja ohjelmassa on muiden muassa montea ja nuorten ohjastajien lähtö. Kumpikin on laitettu T5-pelin kohdelähdöiksi. Suhtaudun niihin varauksella ja laadin vihjeeni Jarmo Saarela -tuplan varaan.

Toto5-varmat:

MAS Commander (lähtö 7/2, T5-4) tulee Keminmaalta Veli-Pekka Sunnarin hoivista ja saa ensi kertaa rattailleen Jarmo Saarelan. Ruuna on ollut kunnossa jo jonkin aikaa ja tehnyt räväköitä lopetuksia, mutta viimeksi lähtölaukka pilasi pelin. Se vaanii toki sunnuntainakin, mutta tallilta vahvistetaan, että hevosen kunto on ennallaan, ja jos se selvittää voltin kakkosradan kunnialla, ei menestys tulisi yllätyksenä.