Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Ro­va­nie­men Kiekko U20 voitti tois­ta­mi­seen Ka­jaa­nin Hokin

Rovaniemen Kiekko ja Kajaanin Hokki ottivat viikonloppuna kahdesti mittaa toisistaan jääkiekon U20 SM-sarjan alemmassa jatkosarjassa. Lauantaina Kajaanissa lukemat olivat rumat 0–8 RoKin hyväksi, mutta sunnuntaina Lappi Areenalla edettiin maltillisemmin. RoKi voitti kotikaukalossaankin 4–2 (3–0, 1–2, 0–0).

Maalinteon aloitti Tuomas Örn, kun ottelua oli pelattu vain 49 sekuntia. Sen jälkeen onnistuivat Emil Karjalainen kahdesti ja Valtteri Lindroos kerran.

Hokin maalivahti Elias Kyllönen joutui koville ja torjui 42 kertaa. RoKin Eetu Hyypiä pääsi 16 torjunnalla.

Ottelussa jaettiin peräti 50 rangaistusminuuttia. RoKin Valtteri Lindroos ja Sampo Oiva ottivat kymmenminuuttiset.

Sarjataulukossa kolmantena oleva RoKi jatkaa pelejä kotona.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.