Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Ro­va­nie­men Kiekko makseli ka­la­vel­ko­ja Hei­no­lan Pe­lii­toil­le ja palasi voit­to­kan­taan – "Nyt pe­lat­tiin sie­lul­la ja sy­dä­mel­lä"

Rovaniemen Kiekko makseli kalavelkoja Heinolan Peliitoille ja palasi samalla voittokantaan jääkiekon Mestiksessä lauantai-iltana Lappi Areenalla. Lokakuun vierastappio Heinolassa oli muistissa, mutta kotona RoKi ei antanut Peliitoille mahdollisuuksia.

RoKi nousi samalla takaisin Mestiksen viitospaikalle voittaessaan kamppailun 5–0 (2–0, 2–0, 1–0).

– Nyt pelattiin sielulla ja sydämellä. Pari peliä tässä on ollutkin vähän hakusessa, RoKin valmentaja Maso Lehtonen makusteli.

Joukkueet väänsivät ensiminuutit tiukasti.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.