Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Ro­va­nie­men Kiekko kohtaa kah­des­ti Liigaan tä­hyi­le­vän Kiek­ko-Es­poon – sar­ja­kär­ki vie­raa­na Lappi Aree­nal­la per­jan­tai­na ja lauan­tai­na

RoKin loukkaantumissumaa paikataan U20-joukkueen pelaajilla.

– Lähdetään taistelemaan, Rovaniemen Kiekon päävalmentaja Maso Lehtonen vakuuttaa viitaten tuleviin kahteen kotiotteluun Kiekko-Espoota vastaan.

RoKi kohtaa jääkiekon Mestiksen kärkijoukkueen kahdesti Lappi Areenalla, Rovaniemellä. Ottelut ovat perjantaina kello 18.30 ja uudestaan lauantaina kello 17.

Joukkueet ovat kohdanneet jo kerran tällä kaudella. Kiekko-Espoo oli kotihallissaan 1. lokakuuta niukasti etevämpi maalein 3–2.

Kiekko-Espoo on selkeästi ilmoittanut halunsa pelata Liigassa, ja projektille on myös vilautettu vihreää valoa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.