Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Ro­va­nie­men Kiekko ja Kiek­ko-Es­poo tar­jo­si­vat Mes­tik­sen huip­pu­lät­kää koko rahan edestä – vie­rai­li­ja rat­kai­si illan tuiman taiston toisen erän maa­leil­laan

Rovaniemen Kiekko ja Kiekko-Espoo tarjosivat lätkäherkkua koko rahan edestä yli 1500-päiselle yleisölle jääkiekon Mestiksen perjantai-illan kuumassa kohtaamisessa Lappi Areenalla, Rovaniemellä. Molemmat joukkueet väänsivät tiukasti 60 minuuttia, jonka päätteeksi tulostaulu näytti lukemia 1–3 (1–1, 0–2, 0–0).

Vierailija oli toisessa erässä piirun verran parempi ja hieman onnekkaampikin. Heti erän alkuun tullut johtomaali ja kotijoukkueen nukahduksesta syntynyt pukukoppimaali olivat ratkaisevassa roolissa, kun K-Espoo nappasi kolme pistettä ja pönkitti asemaansa sarjan piikkipaikalla.

Heti ottelun alkuun RoKin Lauri Heino otti parikin jäähyä, mutta alivoimalla pelannut kotijoukkue välttyi takaiskuilta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.