Mainos

Ro­va­nie­men Keit­tiö­maail­man am­mat­ti­lai­set aut­ta­vat kodin ti­la­rat­kai­suis­sa – ”Tii­mim­me tarjoaa uniik­kia ja yk­si­löl­lis­tä suun­nit­te­lua myös etäyh­teyk­sin”

Rovaniemen Keittiömaailma pysyttelee kehityksen aallonharjalla. Yrityksen työtiimi on kasvanut syksyn aikana ja sen tavoitteena on auttaa asiakkaita entistä monipuolisemmin kodin suunnitteluun ja rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Paikallinen Keittiömaailma on toiminut Lapin pääkaupungissa jo 20 vuoden ajan. Viisihenkinen työtiimi ottaa asiakkaat vastaan 300m² näyttelytilassa Aittatiellä tai tarvittaessa etäyhteyksin.
Paikallinen Keittiömaailma on toiminut Lapin pääkaupungissa jo 20 vuoden ajan. Viisihenkinen työtiimi ottaa asiakkaat vastaan 300m² näyttelytilassa Aittatiellä tai tarvittaessa etäyhteyksin.

Puoli vuotta sitten Minna Eriksen aloitti uutena yrittäjänä Rovaniemen Keittiömaailmassa. Kuukaudet ovat hurahtaneet vauhdilla, kun mielenkiintoisia ja innostavia suunnitteluprojekteja on riittänyt ympäri Lappia. Myös uusia tuulia on luvassa, mistä yrittäjä on erityisen innoissaan:

– Tulemme tarjoamaan asiakkaillemme yksilöllisempää palvelua entistä laaja-alaisemmin eri kodin alueille, Eriksen avaa Rovaniemen Keittiömaailman uutta suuntaa.

– Monilla voi olla arjen kiireessä hankala hahmottaa tilan mahdollisuuksia ja suunnittelun kanssa saatetaan tarvita apua. Asiakas kaipaa esimerkiksi toimivuutta ja ylellisyyttä sopivassa suhteessa eri tiloihin, kuten keittiöön, eteiseen, makuuhuoneeseen tai kylpyhuoneeseen. Tässä tilanteessa asiantuntevat suunnittelijamme tulevat apuun.

Eriksenin mukaan tarkoituksena on palvella asiakkaita paitsi monipuolisemmin myös entistä aikaisemmassa vaiheessa. Rovaniemen Keittiömaailma on palkannut lisää henkilökuntaa kesän aikana uudistunutta toimintamallia varten.

– Mikään projekti ei ole vain yhden ihmisen harteilla, vaan teemme täällä tiimityötä. Ammattiosaamista ja eri näkökulmia löytyy valtavasti tämän talon sisältä ja yhteistyökumppaneilta. Suunnitelmat tehdään aina yksilöllisesti juuri asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden, Eriksen summaa.

Monipuolinen osaaminen on rikkaus

Jokainen Rovaniemen Keittiömaailman tiimistä tuo oman osaamisensa ja kykynsä asiakkaiden projekteihin. Eriksenilla on yli 20 vuoden rautainen kokemus kiinteistönvälitysalalta, niin asuntojen myynnin kuin vuokrauksen sekä remontoimisen, rakentamisen kuin sisustussuunnittelunkin saralla.

– Asiakkaan niin halutessa, autan esimerkiksi remonttia suunnittelevan asiakkaan ymmärtämään asuntojen arvoihin vaikuttavia tekijöitä, Eriksen kertoo.

Katja Haavisto on ollut alalla 10 vuotta ja kokee olevansa kutsumusammatissaan.

– Minulla on useampia asiakkaita, joille teen jo toista tai kolmatta kohdetta. He luottavat, että tarjoamme heille laadukkaan ja persoonallisen toteutuksen kustannustehokkaasti. Rovaniemi on korkealla valtakunnallisesti myyntien sekä asiakastyytyväisyyden suhteen, Haavisto toteaa.

– Meiltä löytyy ammattitaitoinen porukka, jonka kokemus auttaa tilanteessa kuin tilanteessa. Jos miettii remontin aloittamista, kannattaa tulla käymään täällä meillä. Tapaaminen ei sido vielä mihinkään. Autamme joustavin palveluajoin, Haavisto muistuttaa.

Tiia Alatossava ja Leea Alakunnas ovat molemmat aloittaneet suunnittelijoina Rovaniemen Keittiömaailmassa alkusyksyn aikana. ”Keittiömaailman tarjonta on laadukas ja aikaa kestävä. Kalusteita voi hyödyntää kokonaisvaltaisesti myös sisustuksen puolella”, Alakunnas vinkkaa.
Tiia Alatossava ja Leea Alakunnas ovat molemmat aloittaneet suunnittelijoina Rovaniemen Keittiömaailmassa alkusyksyn aikana. ”Keittiömaailman tarjonta on laadukas ja aikaa kestävä. Kalusteita voi hyödyntää kokonaisvaltaisesti myös sisustuksen puolella”, Alakunnas vinkkaa.

Uusimpina työntekijöinä tiimissä ovat aloittaneet Leea Alakunnas ja Tiia Alatossava. Innostava ja mielenkiintoinen työ on vienyt molemmat mukanaan.

– Hienointa on ollut päästä työskentelemään suurelle kotimaiselle brändille, joka on Suomen markkinajohtaja omalla alallaan. Rovaniemen tiimimme laaja osaaminen tekee meistä ehdottomasti varteenotettavan kumppanin Lapissa, Alatossava ja Alakunnas kommentoivat hymyillen.

Yhteistyö paikallisten yritysten kanssa

Rovaniemen Keittiömaailman henkilökunnalta löytyy myös laaja osaaminen kokonaisvaltaisen keittiösuunnittelun lisäksi sisustustuotteista ja rakennustarvikkeista.

– Tarjoamme asiakkaillemme aikaa ja käyttöä kestävät tuotteet, joilla on erittäin kattava takuu. Keittiömaailman kalusteiden takana on Suomen suurin keittiökalustevalmistaja, markkinajohtaja Novart Oy, jonka kalusteet valmistetaan tehtaalla Nastolassa, jossa työskentelee tällä hetkellä lähes 400 henkilöä, Eriksen kertoo.

Rovaniemen Keittiömaailman markkina-alue on koko Lappi, mikä voi monesti tarkoittaa pitkiä välimatkoja suunnittelijan ja kohteen välillä. Suunnitelmien teko onnistuu kuitenkin näppärästi myös etänä, kuten Teamsin, Skypen tai videopuheluiden avulla.

– Tarjoamme uniikin ja yksilöllisen palvelun aina asiakkaan tarpeiden pohjalta, myös etänä, Eriksen painottaa.

Rovaniemen Keittiömaailma tuo projektejaan näkyville myös sosiaalisen median kanavissa, kuten Facebookissa ja Instagramissa. ”Kannattaa käydä nappaamassa ideoita ja inspiraatiota myös omaan kotiin.”
Rovaniemen Keittiömaailma tuo projektejaan näkyville myös sosiaalisen median kanavissa, kuten Facebookissa ja Instagramissa. ”Kannattaa käydä nappaamassa ideoita ja inspiraatiota myös omaan kotiin.”

Lisäksi Rovaniemen Keittiömaailma tekee aktiivisesti yhteistyötä paikallisten yrittäjien kanssa.

– Konkreettisia tuloksia on saatu muun muassa ongelmallisissa asunnonmyyntitilanteissa. Kun olemme tulleet mukaan projektiin, on asunto myyty lähes saman tien, Eriksen kertoo.

Yritys tarjoaa nykyisin palveluitaan ja entistä laajemman tuotevalikoiman myös Pro-puolelle eli ammattilaisrakentajille.

– Jos joku ostaa uudiskohteen, jossa on meidän suunnittelema keittiö ja kalusteet, voivat he tulla paikan päälle tutustumaan materiaalivalintoihin ja tarvittaessa tekemään muutoksia tilaukseen.

Suomalaisen suunnitteluosaamisen arvostus

Tulevaisuudessa on mahdollista, että suunnittelijat ja myyjät pystyvät antamaan kustannusarvion ja tarjouksen tehokkaasti ja nopeasti lyhyenkin ideointitapaamisen perusteella.

Prosessissa on Eriksenin mukaan tärkeää se, että suunnittelija huomioi asiakkaan toiveet ja osaa tarjota erilaisia vaihtoehtoja ja kokonaisuuksia, joita asiakkaat eivät edes osaisi kysyä. Toimivassa yhteistyössä saadaan paras asiakasta palveleva lopputulos.

– Kannattaa olla rohkeasti yhteydessä. Meillä on kova motivaatio onnistua joka prosessissa yhdessä asiakkaiden kanssa. Otit yhteyttä keneen tahansa, voit aina luottaa siihen, että työnjälki on timanttista.

Keittiömaailma Rovaniemi

Tutustu Rovaniemen Keittiömaailman palveluihin >>

Facebook-sivulle >>

Tule käymään

Aittatie 11, 96100 Rovaniemi⁠

Ota yhteyttä

puh. 044 9878 159

info.rovaniemi@keittiomaailma.fi