Mainos

Ro­va­nie­men Hau­taus­toi­mis­to ja Juh­la­pal­ve­lu muutti Kan­san­ka­dul­le – ”Uusi si­jain­ti tarjoaa rau­hal­li­sen ja yk­si­tyi­sen tilan hau­ta­jais­ten suun­nit­te­luun”

Vuonna 1964 perustettu paikallinen Rovaniemen Hautaustoimisto ja Juhlapalvelu löytyy tätä nykyä Kansankatu 2:sta. Uudet tilat tarjoavat asiakkaille rauhallisen ja yksityisen paikan asioida surun hetkellä.

”Uudet tilat vastaavat paremmin asiakkaiden tarpeisiin”, Rovaniemen Hautaustoimisto ja Juhlapalvelun toimistonhoitaja Sirpa Erola kommentoi Kansankadulla sijaitsevan liiketilan edessä. Hautaustoimiston ovet avataan 20.4.
”Uudet tilat vastaavat paremmin asiakkaiden tarpeisiin”, Rovaniemen Hautaustoimisto ja Juhlapalvelun toimistonhoitaja Sirpa Erola kommentoi Kansankadulla sijaitsevan liiketilan edessä. Hautaustoimiston ovet avataan 20.4.

Suuri infotaulu esittelee Kansankadun tuoreimman tulokkaan ulkona liikkujille.

Uusi toimija, Rovaniemen Hautaustoimisto ja Juhlapalvelu, muutti vastaremontoituun tilaan huhtikuussa. Ennen tätä paikalla toimi legendaarinen kemikalio.

– Kaikki sisäpinnat on vastikään uusittu taloyhtiön toimesta. Oli hienoa, että saimme suunnitella tilan sisustuksen ja järjestyksen aivan puhtaalta pöydältä. Pystyimme miettimään, mikä järjestys toimii parhaiten niin omaisille kuin työntekijöille, toimistonhoitaja Sirpa Erola kommentoi.

Liikkeen uuteen sijaintiin on helppo tulla kävellen tai autolla. Parkkitilaa löytyy riittävästi 100 metrin säteellä ja liiketila on maan tasalla, joten myös liikuntarajoitteisten on helppo asioida hautaustoimistossa.

– Halusimme luoda rauhallisen ja yksityisen tilan, jossa omaiset voivat asioida rauhassa. Suosittelemme varaamaan ajan verkossa tai puhelimitse, jotta voimme keskittyä asiakkaaseen hänen toivomanaan ajankohtana ilman häiriötekijöitä, Erola muistuttaa.

Uudet tilat, samat tutut palvelut

Vaikka tilat ovat uudet, tarjoaa Rovaniemen Hautaustoimisto ja Juhlapalvelu edelleen kaikki samat hautaamiseen ja hautajaisiin liittyvät tuotteet ja palvelut – aina arkun valinnasta surusidontaan, pitopalveluun ja perunkirjoitukseen.

Yritykseltä voi tilata esimerkiksi juhlapalvelun muistotilaisuuteen sekä kukkalaitteet suoraan siunaustilaukseen toimitettuna. Myös hautakiviä voi suunnitella tarkemmin hautakivisuunnitteluohjelman avulla.

Rovaniemen Hautauspalvelu ja Juhlapalvelu tarjoaa suunnitteluapua kiven valinnassa. ”Meiltä löytyy laaja valikoima eri hautakivimalleja.”
Rovaniemen Hautauspalvelu ja Juhlapalvelu tarjoaa suunnitteluapua kiven valinnassa. ”Meiltä löytyy laaja valikoima eri hautakivimalleja.”

Uudistuneeseen liikkeeseen on tehty erilliset paikat arkuille, hautakiville ja uurnille.

– Jos asiakkaan toivomaa mallia ei kuitenkaan löydy paikan päältä, voimme käydä läpi vaihtoehdot uuden, ison näytön avulla ja valita laajasta valikoimasta toivotunlaisen arkun, hautakiven tai uurnan, Erola toteaa.

– Mielellämme myös autamme perunkirjoituksen laadinnan ja perinnönjaon kanssa.

Apuna surun kohdatessa

Vuosikymmenten kokemuksella ja ammattitaidolla Rovaniemen Hautaustoimisto ja Juhlapalvelu palvelee kaikissa hautausjärjestelyihin liittyvissä käytännön asioissa Rovaniemen ja Lapin alueella.

Toiminnan keskiössä on ihmisläheisyys, luottamus ja asiantuntijuus.

– Kiitos uuden toimivan tilan, kaikki on nyt myös helpommin esillä ja sitä myötä palvelukin on sujuvampaa, Erola toteaa hymyillen.

– Lämpimästi tervetuloa asioimaan Kansankatu 2:ssa ajanvarauksella.

Tutustu Rovaniemen Hautaustoimisto ja Juhlapalvelun tuote- ja palveluvalikoimaan tarkemmin osoitteessa www.rovaniemenhautaustoimisto.fi.

Rovaniemen Hautaustoimisto ja Juhlapalvelu

Yhteystiedot:

Palvelemme arkisin klo 10.00–15.00, muina aikoina sopimuksen mukaan. Suosittelemme ajanvarausta joko puhelimitse p. 016 347 291 (arkisin klo 10.00–15.00) tai verkossa (24/7). Varaa aika tästä.

Uusi liiketila sijaitsee Kansankatu 2:ssa.
Uusi liiketila sijaitsee Kansankatu 2:ssa.

Yrityksen tuote- ja palveluvalikoimaan kuuluvat kaikki hautaamiseen ja hautajaisiin liittyvät tuotteet ja palvelut, kuten arkut, uurnat, kukkalaitteet, kuljetukset, vainajan huolinta, muistotilaisuustarjoilu, virastoasiointi, kuolinilmoitukset, ohjelmapalvelu, hautamuistomerkit ja perunkirjoituspalvelut.