Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Nuorten median käyttö: Tik­to­kin suosio uu­tis­läh­tee­nä kasvaa no­peas­ti, mutta nuoret myös suh­tau­tu­vat kriit­ti­ses­ti sen luo­tet­ta­vuu­teen

Lahjoitus: Lapin moot­to­ri­kelk­kai­li­jat saivat vielä yhden jun­nu­kel­kan va­ras­te­tun tilalle

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Ro­va­nie­men Evartti vahvin Oulun Ka­vio­lii­ga-osa­kil­pai­lus­sa

Rovaniemeläisen Talli Pajatson Evartti oli mainio vuoden viimeisissä kisoissaan. Kuopion tauoltapaluussaan Antti Ojanperän valmennettava ei ollut terävimmillään, mutta Oulun eilisessä Kavioliiga-osalähdössä tahti oli taas entinen. Jorma Kontio kiritti oriin loistoreissun jälkeen 7000 euron voittorahoille ajalla 24,8a/2120 m. Parhaiten hanttiin pannut Polara joutui taipumaan kalkkiviivoilla.

– Evartti oli tänään kyllä tosi terävä jo ennen lähtöä ja myös itse kisassa. Terävämpi kuin koskaan ennen. Se painoi JP:n (Kauhanen / Koskelan Akseli) puserossa ja odottelin vain että päästään ulos. Ori on löytänyt kuntonsa ja kyllä tällä voi kuninkuuskisan laittaa tähtäimeksi.

Hevonen selvittää kaikki matkat, tiesi Kontio, jolle Evartti on tuttu ja tärkeäkin hevonen: Kontio ajoi sillä elokuussa 2015 uransa 10000.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.